Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden

Win 5 x 500 euro!

Hoe loopt jouw dag?

Laat het ons weten!

Image
de coach
Externe video URL

Heb jij al een paar STG sportsokken?

 

Jouw dag vlot / professioneel / op wieltjes laten lopen, dat willen we bij STG! Daarom krijg je van ons een leuk paar sportsokken cadeau. Naast een hippe look om vol goede voornemens het nieuwe jaar te starten, maak je ook nog eens kans op 5 x 500 euro

 

Haast je dus snel naar een ProShop in de buurt en bemachtig jouw limited edition exemplaar! Wees er snel bij want op is op. Hoe loopt jouw dag? Laat het ons weten.

 

 

 

Hoe deelnemen? Wedstrijdformulier

Hoe kan je deelnemen aan de wedstrijd?

 

  1. Leg het gekste / professioneelste / sportiefste moment van jouw dag vast op beeld. Mét STG sportsokken natuurlijk.
  2. Zend jouw foto met origineel bijschrift in via het wedstrijdformulier op deze pagina. Want wij zijn reuze benieuwd naar jouw antwoord op de vraag 'Hoe loopt jouw dag?'
  3. Deel jouw moment met bijschrift op je socials met #stgheefthet en tag STG_be. Opgelet! Je profiel moet publiek zijn zodat we jouw post kunnen zien.
Image
stg sportsokken

Deelnemen aan de wedstrijd kan tot 07/01/2024 om 23:55u. De winnaar wordt bekendgemaakt op 12/01/2024 via de socialmediakanalen van STG. Deelname aan de wedstrijd is enkel mogelijk voor bedrijven met een professioneel STG-klantnummer. Particulieren worden voor deze wedstrijd uitgesloten.