Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden
Image
de coach
STG nieuws

Hoe loopt jouw dag?

Zorgen dat alles vlot loopt bij onze klanten en medewerkers, dat is onze topprioriteit. Om dat in de verf te zetten, voorzien we hen van exclusieve en heerlijk foute STG sportsokken.

1 december 2023

Nieuwe uitdagingen

 

De wereld draait op volle snelheid. Klanten worden elke dag geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Nieuwe trends, nieuwe technieken, nieuwe wetgeving. Met het juiste advies en de beste service staat STG graag voor hen klaar.

 

Want onze medewerkers zitten nooit stil. Continu blijven we kritisch nadenken en hard werken aan het optimaliseren van onze processen en diensten. Want die echte mensen, die maken het verschil.

 

Wij zorgen dat jouw dag vlot loopt

 

Samen met de oprechte vraag ‘Hoe loopt jouw dag?’, voorzien we onze klanten en medewerkers van een paar exclusieve en limited edition STG sportsokken.

 

Want ook al loopt het namelijk soms wat moeilijker, met dit heerlijk foute mode-item hopen we dat de dag van onze klanten en medewerkers letterlijk en figuurlijk vlot(ter) loopt.

 

In een wereld vol uitdagingen, streeft STG ernaar om een positieve impact te hebben. Met advies en service op 1, staan echte mensen bij ons centraal. Of het nu vlot loopt of weleens misloopt, STG staat er.

 

Hoe loopt jouw dag?

 

Laat het ons weten en maak kans op 5 x 500 euro! Neem deel aan onze wedstrijd tot 7/01/2024.

 

Deelnemen aan de wedstrijd

 

Externe video URL