Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden
Image
B2B webshop
Services

Een webshop die werkt volgens de agenda van de klant

Onze webshop voor professionele klanten, stg-pro.be, kreeg onlangs een waardevolle update. Met enkele nieuwe functies zetten we de agenda van onze klant centraal. Die kan vanaf nu 100% zelf zijn orders en leveringen beheren. Zo werken wij 24/7 volgens de agenda van de klant, en niet andersom.

21 februari 2024

Klanten roepen zelf hun orders af wanneer gewenst.

Klanten plannen hun levering 24/7

 

Dankzij een verbeterde functie op stg-pro.be, kunnen klanten nu 24/7 zelf hun levering inplannen volgens eigen wensen. Ze hebben de keuze uit 3 opties. Want elke situatie is anders en vraagt om een aangepaste aanpak.

 

  • Standaard levering
    Plan 5 werkdagen vooruit om levering te bevestigen.

 

  • Automatische levering
    Laat een bestelling leveren van zodra de goederen beschikbaar zijn. Graag alle goederen samen laten leveren? Of liever elk product meteen laten leveren als het binnenkomt? Dat kiest de klant zelf.

 

  • Levering op afroep
    De klant plaatst een bestelling en plant de levering later zelf in volgens zijn agenda. De klant geeft een indicatieve leverdatum op met de periode dat hij schat deze goederen nodig te hebben. Later kan hij dan het order zelf afroepen. Een order afroepen, kan vanaf nu 24/7 via stg-pro.be.

 

 

Image
levering transport
Image
Kardex picking

Actuele status van alle lopende orders

 

Via een handig overzicht van alle lopende orders, volgt de klant de actuele status op. De klant ziet meteen welke goederen beschikbaar zijn en kan de levering 24/7 zelf inplannen.

 

Roept de klant een order af voor 20u? Dan kunnen we de volgende dag al leveren.

 

Onze vertrouwde werkwijze waarbij klanten orders afroepen na contact met onze commerciële binnendienst blijft bestaan. Maar met deze nieuwe functies op de webshop bieden we de klant meer vrijheid en autonomie om volgens zijn eigen planning te werken. 

 

Bestellingen én leveringen heb je op stg-pro.be dus 24/7 zelf in de hand. Zo winnen klanten kostbare tijd en werken wij volgens de agenda van onze klant, niet andersom.

 

Ontdek het zelf op onze webshop stg-pro.be. Heb je een vraag over deze nieuwe functies? Contacteer ons via support.ecom@stg-group.be of via jouw STG vertegenwoordiger. 

 

Ontdek onze webshop

 

Alles over stg-pro.be