Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden

Care for where you live

Duurzame klimaatsystemen

 

Comfortabel wonen, werken of recreëren is deels afhankelijk van een prettig binnenklimaat. Niet te warm, niet te koud en geen plotselinge temperatuurverschillen. En daarom bieden wij uw klanten duurzame lucht-water warmtepompsystemen voor iedere ruimte en voor ieder doel.

 

LG’s lucht-water warmtepompsystemen zijn één van de duurzaamste op de markt. Doordat onze systemen zo energie-efficiënt mogelijk worden gemaakt, verlagen wij de CO2-uitstoot drastisch. Ook verminderen wij de totale hoeveelheid afvalstoffen uit de productie door gebruik te maken van milieuvriendelijke en recyclebare materialen. Dit blijft niet onopgemerkt. Het Amerikaanse magazine Forbes heeft ons uitgeroepen tot een van meest duurzame bedrijven ter wereld! En daar zijn we ontzettend trots op.

 

Om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van onze producten tot de top van de markt blijft behoren, investeren wij veel in kwaliteitskeuring. Onze producten worden intensief getest en gekeurd voor ze de fabriek verlaten, waardoor wij bedrijfszekerheid en een lange levensduur van onze LG-klimaatsystemen kunnen verzekeren.

Externe video URL
Service App Warmtepomp configurator LGMV Service Tool

Download ‘m gratis

 

Als u tijdens het installeren van onze klimaatsystemen een technische vraag of storing heeft, wilt u zo snel mogelijk verder. Dat kan met de nieuwe LG Service App. De app werkt heel eenvoudig: u voert de storingscode in en binnen twee keer klikken ziet u de oplossing voor het probleem. Zo kunt u snel weer verder. Dat bespaart u en uw klanten tijd. De App is ontwikkeld door service professionals uit de Benelux en ook offl ine te gebruiken. Handig voor als u op een locatie staat zonder bereik. De LG Service App is gratis te downloaden voor Android of iOS. Vraag bij ons uw activeringscode aan via ae.svcsupport@lge.com.

 

Download voor Android 

 

Download voor Apple

Maak gemakkelijk offertes

 

Met de Warmtepomp Configurator draait u in een paar klikken een rapport uit, die alle informatie verzamelt voor het opstellen van een offerte.

 

Open de configurator

Problemen snel achterhalen

 

Sluit uw notebook of smartphone aan op de installatie en vervolgens worden alle sensoren en systeemwaardes weergegeven. Zo wint u extra informatie in van de LG installatie en achterhaalt u het probleem makkelijker en sneller.

 

Sluit LGMV Mobile met de wifi-module aan op de installatie. Met de bijbehorende app kan draadloos het systeem worden uitgelezen. Download de app in de Google Playstore of de Appstore.

 

Sommige storingen zijn lastig te vinden, vooral als deze zich op een willekeurig tijdstip of in een willekeurige situatie voordoen. Met de Data Saving Module (DSM) kunt u deze storingen toch achterhalen. Deze module wordt in het buitendeel geplaatst en slaat 24/7 dataverkeer op. Deze data is na opslag door middel van LGMV (notebook) uit te lezen alsof u een ‘real-time’ monitoring uitvoert. Ook kunt u de data als excel-file raadplegen. In LGMV (notebook) is de data versneld vooruit te spoelen om tijd te winnen.

 

Meer info

 

LG Downloads

 

Op onze website kunt u alle informatie downloaden die u nodig heeft in alle fasen van de installatie. Denk aan brochures met specificaties, gebruik- en installatiehandleidingen, systeemontwerpen en certificaten.

 

LG downloads

 

Water en elektrische schema’s

 

Om installatiegemak te bieden aan de installateur zijn waterzijdige en elektrische schema’s beschikbaar, om zo veilig en verantwoord mogelijk de LG units te monteren

 

Schema's

 

LG Productcatalogus

 

Complete LG lucht-water warmtepomp line-up.

 

Productcatalogus