Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden
Image
Chauffeur in bestelwagen
Services

Voor 20u besteld, bij opening aanwezig in de ProShop

Vanaf 16 augustus kan je in al onze ProShops gebruik maken van ‘nachtlevering’. Een nieuwe, gratis service waar snelheid en zekerheid centraal staan.

 

Klanten die voor 20u hun bestelling plaatsen via de webshop, kunnen deze bij de start van de volgende dag al ophalen in een ProShop naar keuze.

16 augustus 2023

In dringende situaties moet de installateur kort op de bal kunnen spelen.

Goederen aanwezig bij opening

 

Dankzij ons nachttransport wordt de bestelling vroeg in de ochtend geleverd. Zo zijn klanten zeker dat hun goederen aanwezig zijn wanneer onze winkel ’s ochtends de deuren opent.

 

Met deze service spelen we in op de noden van de installateur. De juiste goederen op het juiste moment zijn cruciaal voor een vlotte installatie en planning. In dringende situaties moet de installateur dus kort op de bal kunnen spelen.

 

 

Levering rechtstreeks op de werf

 

Bestellingen die voor 20u worden geplaatst via onze webshop, kunnen de volgende dag ook rechtstreeks op de werf geleverd worden. Een exact uur garanderen is daar moeilijker. Want onze chauffeur kan niet als eerste werk op elke werf staan.

 

Daarom garanderen we met nachtlevering in de ProShops een vlotte start van de dag voor onze klanten. Dringende goederen die nodig zijn vanuit ons centrale distributiecentrum zijn bij opening aanwezig in het filiaal. Zo lopen dringende projecten geen vertraging op.

 

 

Altijd gratis verzending

 

Door een bestelling te laten leveren in de ProShop, garanderen we altijd gratis verzending. Zo willen we het aantal ritten van ons transport verminderen en gaan we samen met onze klanten voor minder CO2.

 

Alles over de services in onze ProShops

 

ProShops in de buurt