Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden
Image
Toonzaal Hasselt tegels
Services

Tegels voor elke droombadkamer met nieuwe partner TGN

Wist je dat je bij STG ook terecht kan voor tegels? Dat is al een tijdje zo. Maar nu wordt het voor de klant nog eenvoudiger. Zo vind je in toonzaal Hasselt jouw droombadkamer van A tot Z in elke stijl en budget, inclusief tegels. STG gaat hiervoor in zee met TGN, een zusterbedrijf binnen de BME-groep.

20 maart 2024

Een bewuste keuze met focus op klantbeleving

Niets dan voordeel voor de klant

 

Voor professionele en particuliere klanten wordt alles eenvoudiger.

In de STG toonzaal in Hasselt bieden we al een tijdje tegels aan. Ideaal als aanvulling op ons badkamerverhaal.

 

Maar recent zijn we gewijzigd van leverancier en logistieke partner. Zo kan de klant nu een complete badkamer kiezen, inclusief tegels, als één project met één offerte en één order bij STG. Dat maakt het eenvoudiger en transparanter voor zowel installateur als consument.

 

Badkamerinspiratie

 

Het aanbieden van tegels, sluit naadloos aan bij onze propositie naar de klant: inspirerende totaalbadkamers, zodat het uiteindelijke kostenplaatje van de renovatie transparanter wordt.

Want onze focus ligt immers niet op het aanbieden van producten. Wel om samen met onze klant te zoeken naar dé perfecte badkamer. Zo kan de particulier ter plekke stalen van tegels matchen met de andere materialen van zijn/haar droombadkamer en zo een ‘live’ mood board samenstellen. Bovendien werd het assortiment tegels reeds toegevoegd aan ons 3D-tekenprogramma, waardoor de droombadkamer van de consument onmiddellijk digitaal tot leven komt met fotorealistische renders.

 

Dé droombadkamer bestaat voor iedereen in elke stijl en voor elk budget. De juiste tegels zorgen nog voor de finishing touch en maken de stijlvolle afwerking helemaal af. 

 

Maak een afspraak in toonzaal Hasselt

Over TGN | Tegelgroep Nederland

Tegelgroep Nederland, met hoofdkantoor in Andelst/Nederland, is een specialist in keramische wand- en vloertegels. Zij hebben een jarenlange ervaring en diepgaande productkennis. Zij bieden betrouwbare oplossingen voor nagenoeg elke toepassing aan. Zij hebben een jaarlijkse afzet van meer dan 3 miljoen m² tegels aan detaillisten, bouwmaterialenhandelaren, (inter)nationale franchise- en formule organisaties, alle grote tegelzettersbedrijven en handelaren in sierbestrating en buitenvloeren. Zij behoren net als STG tot het netwerk van BME Group.