Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden
Image
LG event exclusief bij STG
STG nieuws

Kennis en gezelligheid troef op ons exclusief LG-event

Meer dan 100 klanten waren aanwezig op ons LG-event afgelopen donderdag. Een avond exclusief voor STG klanten over de nieuwste innovaties in lucht-water warmtepompoplossingen. Samen met leverancier LG bundelden we de krachten om een boeiend programma samen te stellen voor onze klant.

27 maart 2024

nieuwe LG R290 Monobloc

De expertise van LG

 

In de wereld van warmtepompen is LG geen kleine naam. Als toonaangevend leverancier met een actueel assortiment delen zij hun kennis graag met de professionele klanten van STG. Tuur Callewaert van LG zette de nieuwste innovaties in lucht-water warmtepompoplossingen op een rijtje.

 

Speciale aandacht ging naar de nieuwe LG R290 Monobloc. Met een vernieuwd ontwerp biedt deze een duurzame oplossing voor verwarmen en koelen. Bovendien is deze nieuwe versie stiller in gebruik en uiterst energiezuinig (GWP 3). Met de nieuwe R290 Monobloc kan je rekenen op een eenvoudige installatie.

Externe video URL

Bezoek aan het STG distributiecentrum

 

Als extra hadden klanten de mogelijkheid om voor aanvang van het evenement een bezoek te brengen aan het distributiecentrum van STG in Herentals. Gewapend met veiligheidsschoenen en een fluo-hesje namen we hen mee achter de schermen van ons kloppend hart.

 

Hoe komen goederen binnen? En hoe krijgen we ze zo snel en efficiënt mogelijk bij onze klant? Enkele klanten kregen een unieke kijk op de logistieke processen en de mensen die dat elke dag mogelijk maken.