Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden
Image
Op wieltjes dankzij gouden handen
Team STG

Het bolt en rolt dankzij gouden handen

Feit - Bij STG hebben we de laatste jaren enorm geïnvesteerd in innovatieve logistiek en services, waardoor we klaar zijn voor de toekomst. Maar het oprichten van een nieuw DC is niet enkel en alleen het installeren van nieuwe rekken, een warehouse- en ordermanagementsysteem. Bij STG draait het vooral om onze échte mensen, die dagelijks het verschil maken.

24 januari 2024
Externe video URL

Op wieltjes en rolletjes

 

Aan facts & figures nochtans geen gebrek. Met een oppervlakte van zo’n 33.500 m² vult ons logistiek hart bijna 42 olympische zwembaden, zorgen 2206 zonnepanelen voor duurzame logistiek en picken 13 Kardex-machines automatisch de juiste goederen. Op die manier passeren er dagelijks ruim 8000 producten onze handen, loopt alles op rolletjes via de 250 meter lange onze transportband en leveren onze goedgevulde vrachtwagens dagelijks 1500 keer bij onze klanten.

 

 

Echte mensen met gouden handen

 

Stuk voor stuk realisaties dankzij de investering in logistieke toptechnologie, zonder daarbij weliswaar de menselijke kant van het verhaal uit het oog te verliezen. Met veel engagement en vooral goed teamwerk heeft STG over een periode van ruim twee jaar deze enorme uitdagingen stap voor stap tot een goed einde gebracht, wat maak dat de targets voor de logistieke services intussen verlegd zijn tot ruim boven de marktstandaard. We zijn er dan ook rotsvast van overtuigd het verschil te kunnen maken met een excellente logistieke dienstverlening waarbij we niets minder dan best-in-class willen worden binnen onze sector en daarbuiten.

 

800 échte mensen die het verschil maken, STG heeft het!

 

Ontdek onze vacatures