Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden
Image
Henco VBS
Productnieuws

Henco VBS verdelers: innovatief ontwerp voor maximale flexibiliteit

De Henco VBS verdelers staan bekend om hun ongeëvenaarde flexibiliteit en modulariteit, waardoor ze een perfecte oplossing bieden voor de specifieke behoeften van elk sanitair en verwarmingsproject. Met hun eenvoudige installatieproces en mogelijkheid tot uitbreiding, bieden deze verdelers de precisie die nodig is voor een efficiënt en duurzaam systeem.

11 maart 2024

VBS verdelers, niets dan voordelen

 

De VBS verdelers blinken uit door hun optimale controle dankzij het regelbare debiet, waarbij volle doorlaat debietverlies elimineert. De euroconische aansluitingen zorgen voor betrouwbare en makkelijk te realiseren verbindingen, met een minimale gereedschapsbehoefte. Het modulaire ontwerp, de beschikbaarheid van verschillende aansluitmaten, en de compacte afmetingen maken deze verdelers uiterst veelzijdig en geschikt voor elke installatieruimte.

Voor jou samengevat:

  • Optimale controle door regelbaar debiet
  • Geen debietverlies door de volle doorlaat
  • Met ¾” euroconusaansluitingen: betrouwbare verbindingen die zich snel en gemakkelijk laten aansluiten met een minimum aan gereedschap
  • Modulair systeem
  • Verkrijgbaar met blauwe draaiknoppen voor koud water en rode voor warm water
  • Beschikbaar met een hoofdaansluiting in ¾” of 1”
  • Compact door hart-op-hartafstand 45 mm
  • Monteerbaar in alle richtingen
De VBS verdelers belichamen de toekomst van efficiënte en betrouwbare verwarmings- en sanitaire oplossingen.

VBS verdelers in detail

 

 

  • O-ring afdichting + uitlijning: De VBS verdelers zijn uitgerust met O-ring afdichtingen voor een extra laag betrouwbaarheid en nauwkeurige uitlijning.
     
  • Universele Euroconusaansluitingen: Dankzij de universele Euroconusaansluitingen wordt de compatibiliteit met andere systemen vergroot, wat de flexibiliteit van de installatie bevordert.
     
  • Per groep afsluitbaar: Een handige functie waarmee gebruikers individuele groepen kunnen afsluiten voor onderhoud of aanpassingen.
     
  • Korte inbouwlengte: De compacte bouw zorgt voor een korte inbouwlengte, waardoor de VBS verdelers zelfs in beperkte ruimtes kunnen worden geïnstalleerd.
     
  • Flexibele installatie: Of het nu horizontaal, verticaal of zelfs ondersteboven is, de VBS verdelers passen zich moeiteloos aan verschillende installatieomstandigheden aan.
     
  • Verschillende uitvoeringen: Beschikbaar in zowel 3/4” als 1” uitvoeringen, en met optionele groene hendels voor extra personalisatie naast de blauwe en rode hendels.
     
  • Brede toepassingsmogelijkheden: Geschikt voor verwarming, airconditioning en sanitaire installaties, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse toepassingen.
     
  • Parallel gebruik van circuits: Via configuratie bieden de VBS verdelers de mogelijkheid tot parallel gebruik van zowel koude als warme circuits, waardoor de flexibiliteit van het systeem wordt gemaximaliseerd.

 

Kortom, met de VBS verdelers profiteert men niet alleen van een geavanceerde technologie, maar ook van installatiegemak en systeemprestaties.

Ontdek de mogelijkheden

 

 

Voor de professionele installateur betekenen de Henco VBS verdelers een aanzienlijke verbetering in werkcomfort en installatiesnelheid. Ontdek zelf de veelzijdigheid en superieure kwaliteit van deze verdelers in onze STG webshop. Voor de meest actuele prijzen en beschikbaarheid, bezoek stg-pro.be en plaats vandaag nog uw bestelling.

 

De verdelers van Henco VBS vertegenwoordigen de ultieme combinatie van technologische innovatie en installatiegemak, essentieel voor elke professionele installateur die streeft naar perfectie in elk project​​​​.

 

 

Ontdek het gamma