Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden
Image
ShowerSelectCombi
Productnieuws

Hansgrohe ShowerSelect Comfort en iBox universal 2

Revolutionaire innovatie in badkamerinstallatie

STG verwelkomt met enthousiasme de lancering van twee baanbrekende producten van hansgrohe: de ShowerSelect Comfort en de iBox universal 2. Deze innovaties markeren een nieuw tijdperk in de wereld van badkamerinstallaties, waarbij comfort, veiligheid en flexibiliteit voorop staan. 

27 maart 2024

ShowerSelect Comfort: innovatie in waterbediening 

 

De ShowerSelect Comfort, ontworpen om naadloos te integreren met de iBox universal 2, biedt een optische en technische upgrade van de reeds bekende ShowerSelect douchebediening. Met geïntegreerde debietregeling en stopfunctie zorgt deze inbouwthermostaat voor een duurzaam watergebruik. De hoeveelheid water wordt comfortabel geregeld via een aparte, smalle hendel, terwijl de Duoturn inbouwmengkraan met zijn slanke ontwerp en intuïtieve draaibediening voor een ongeëvenaard gebruiksgemak zorgt. 

 

Wil je makkelijk omschakelen tussen handdouche en hoofddouche? Of de 2 tegelijkertijd gebruiken? Dankzij de Select knop kies je voor uiterst comfortabel regelen met één druk op de knop. 

 

Inbouwthermostaten in één oogopslag: 

 

  • Extreem stil met geluidsklasse 1

 

  • Thermostaat met veiligheidsblokkering bij 40° en voorinstelbare temperatuurbegrenzing

 

  • Debietregeling voor duurzaam gebruik van water en energie 

 

  • Uitgebreid FinishPlus oppervlakken en drie designs
De ShowerSelect Comfort is 2x zo snel geïnstalleerd met de iBox universal 2.

Ongeëvenaard installatiegemak en flexibiliteit 

 

De nieuwe iBox universal 2 zet nieuwe standaarden in installatiegemak en flexibiliteit. Deze innovatie past zich moeiteloos aan elke standaardwanddiepte tussen de 80 en 108 millimeter aan en is compatibel met alle gangbare installatiesystemen, aansluitingen en verbindingsstukken. Dankzij het slimme ontwerp en de introductie van een nieuwe schuifhuls, montagering en een geïntegreerde ronde waterpas wordt de eerste uitlijning van de installatie vereenvoudigd, wat tijd en kosten bespaart voor de installateur. 

 

Bovendien worden, dankzij het veelzijdige en recycleerbare polypropyleen schuim alle waterkanalen geluidsdempend geïsoleerd waardoor storende stromingsgeluiden aanzienlijk verminderd worden. 

Opleiding en support voor de professional 

 

Hansgrohe biedt installateurs de kans om vertrouwd te raken met deze nieuwe technologieën door workshops en opleidingen aan te bieden. Voor jou als professionele installateur vertegenwoordigt de hansgrohe ShowerSelect Comfort en iBox universal 2 een belangrijke vooruitgang in badkamerontwerp en functionaliteit.

Bezoek onze webshop stg.pro.be  voor actuele prijzen, beschikbaarheid en het plaatsen van je bestelling. 

Ontdek hoe deze innovaties je projecten kunnen transformeren en verrijk je vakmanschap met de nieuwste technologieën van hansgrohe. 

 

 

Ontdek het gamma