Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden
Image
Install Day 2023
STG nieuws

Gezellige drukte en blije gezichten op Install Day

We blikken terug op een succesvolle dag! Vrijdag 13 oktober vond de 6e editie van Install Day plaats. Een vakbeurs gericht op professionals in de bouwsector.

 

Bekende gezichten, nieuwe contacten en studenten als installateurs van de toekomst. Op onze stand heetten we meer dan 500 bezoekers welkom. De boodschap was duidelijk: STG heeft het!

16 oktober 2023

Klaar voor een toekomst waar professionals centraal staan

Met onze deelname willen we tonen aan professionals in de HVAC- en sanitairbranche dat STG er staat en vol vertrouwen naar de toekomst kijkt. Een toekomst waarin professionals centraal staan.

 

Gemotiveerde collega’s staan voor hen klaar in 43 ProShops en een state-of-the-art distributiecentrum in Herentals. Met de glimlach geven ze elke dag het beste van zichzelf om een optimale service te garanderen.

 

Positieve sfeer

Op de beursstand heerste een gezellige drukte en zagen we blije gezichten.

 

Als kers op de taart, konden bezoekers deelnemen aan een wedstrijd waarbij een diner in 3-sterrenrestaurant ’t Zilte in Antwerpen te winnen was. Een mooie prijs om symbolisch aan te tonen dat professionals voor ons de echte sterren zijn.

 

Installateurs van de toekomst als centrale gasten

De schaarste aan technische profielen op de arbeidsmarkt is ook de beursorganisatie niet ontgaan. Studenten waren daarom centrale gasten op de beurs. Als installateurs van de toekomst werden zij ook bij STG warm onthaald. Speciaal voor hen was er een extra winactie waarbij de winnaar maar liefst twee pretparkabonnementen ontvangt. Want de boog kan natuurlijk niet altijd gespannen staan.

Externe video URL