Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden
Image
Sanidel takeover - BME Europe - STG Group
STG nieuws

Gebundelde krachten voor een sterke klantbelofte in Wallonië

Vanaf 2 april 2024 is STG Induscabel officieel eigenaar van de activiteiten van de Waalse groothandel Sanidel. Daarmee wordt de STG familie alweer een stukje groter. Induscabel Sanitair et Techniques werd via een eerdere overname al opgenomen bij STG en zal vanaf nu opereren onder de naam STG Induscabel. Sanidel wordt per direct onder STG Induscabel geïntegreerd.

3 april 2024

2 filialen rijker

 

Met de overname van Sanidel wordt STG Induscabel meteen 2 filialen rijker. De Sanidel vestigingen in Jambes en Marche-en-Famenne versterken ons netwerk in Wallonië.

 

Dat betekent ook dat we het filiaal van Sanidel in Luik sluiten. Een logische stap om ons te kunnen richten op een optimale service en klantbeleving. In Luik, Alleur en Hannuit zijn namelijk al STG filialen aanwezig. We ontvangen de Sanidel klanten daar met open armen.

 

Concreet betekent dat, dat we in België nu een netwerk van 52 STG-filialen hebben om professionele klanten te ontvangen. 2 nieuwe van Sanidel, 8 van STG Induscabel en 43 die reeds volledig onder de STG vlag opereren.

 

 

Wat verandert voor de klant

 

We streven ernaar om de continuïteit te waarborgen en dezelfde service te bieden die de klant gewend is. Aan de manier van werken en bestellen verandert voorlopig niets. Ook de vertrouwde contactpersonen van onze Sanidel klanten blijven aan boord en beantwoorden hun vragen met plezier.

 

 

Ambities voor de toekomst

 

Hoewel we vandaag geen ingrijpende veranderingen doorvoeren voor onze klanten en medewerkers, kijken we toch vol ambitie naar de toekomst. Door onze netwerk in Wallonië uit te breiden, bouwen we vandaag aan een sterke fundering voor morgen.

 

De belofte van STG om klanttevredenheid als topprioriteit te beschouwen, zetten we elke dag om in daden. Door de krachten te bundelen in een sterk netwerk, zijn er nog meer mogelijkheden om die belofte voor onze klanten in te vullen en te optimaliseren. En met de volle steun van ons moederbedrijf BME, zijn we er helemaal klaar voor. Samen staan we sterk en kunnen we bouwen aan een sterk assortiment met regelmatig sterke acties.

 

Gebundelde krachten voor een sterke klantbelofte in Wallonië? Wordt vervolgd.