Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden
Image
STG toonzaal Veurne
STG nieuws

Feestelijke (her)opening toonzaal Veurne

Onze toonzaal in Veurne kreeg een volledige make-over en baadt voortaan letterlijk en figuurlijk in een nieuw concept. Met gepaste trots stelden we op donderdag 23 november officieel ons nieuwe showroomformat voor dat perfect aansluit bij de behoeften van de consument van vandaag. Een consument die op zoek is naar een totaaloplossing en partner die ondersteuning biedt in het hele (ver)bouwproces.

6 december 2023

Inspirerende badkameropstellingen in zeven interieurstijlen

 

Die mooie badkamer op Pinterest? Die vind je nu terug in toonzaal Veurne. Via thema-eilanden stellen we je onze stijlen voor die inspelen op de laatste trends, tot in de puntjes afgewerkt met kwalitatief sanitair.

 

Ons nieuwe showroomconcept is volledig opgebouwd uit zeven interieurstijlen, voor ieders unieke smaak en binnen ieders budget. Of het nu gaat om de strakke lijnen van Modern, de gezelligheid van Nordic of de tijdloze elegantie van Hotel Chique, wij hebben voor elk wat wils.

 

 

Investeren in de toekomst

 

De vele blije gezichten tijdens het openingsevent toonden dat het goed zat. Niet alleen qua stijl en design, maar ook op het vlak van partnerships met onze klanten. Onze investering leverde namelijk naast prachtige opstellingen ook nieuwe mogelijkheden op om samen met onze professionele klanten te groeien.

 

Onze toonzaalmedewerkers zijn dan ook niet alleen klaar om mooie producten te tonen, maar ondersteunen onze professionele en particuliere klanten graag met een uitstekende dienstverlening en deskundig advies. Onze échte mensen, die maken ook hier weer het verschil.

 

 

Online inspiratie of een afspraak voor jouw klant