Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden
Image
ProClub valentijn
STG nieuws

Een unieke valentijnservaring met hulp van AI

Dat we bij STG verder gaan dan alleen het leveren van materialen, dat weten onze klanten. Maar deze Valentijn gaan we nog net dat tikkeltje verder. We bieden professionele klanten een unieke ervaring die AI-technologie en een persoonlijke aanpak samenbrengt.

13 februari 2024

Artificiële intelligentie met een vleugje romantiek 

 

In een wereld waarin technologie niet weg te denken is, omarmt STG de kracht van artificiële intelligentie. Met onze valentijnsactie brengen we niet alleen de juiste producten naar onze klanten, maar ook een vleugje romantiek met een persoonlijke touch.

 

Onze professionele klanten worden uitgenodigd om deel te nemen aan een unieke ervaring waarbij ze hun geliefden kunnen verrassen met een gepersonaliseerd gedicht. Helemaal op maat gecreëerd met behulp van geavanceerde AI-technologie. Elk gedicht is dus uniek en heeft aandacht voor de unieke kenmerken en gevoelens van de ontvanger. Via enkele eenvoudige vragen, pikt de AI-technologie alle info op voor een gepersonaliseerd resultaat.

 

Verwachtingen overtreffen

 

Bij STG geloven we dat onze klanten zoeken naar meer dan alleen producten. Daarom streven we er voortdurend naar om ervaringen te creëren die verder gaan dan de verwachtingen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Onze klanten staan centraal in alles wat we doen, en deze valentijnsactie is slechts een voorbeeld van hoe we onze sterke relatie met vakmensen willen versterken en koesteren.

 

Laat jouw valentijnsgedicht schrijven