Connected in quality.

Image
Duwplaat koper

Wij bij Viega willen elke dag opnieuw onszelf overtreffen. Door met de professionele installateur te overleggen, ontwikkelen we nóg betere producten en een sterkere service. En leiden we onze onderneming naar de toekomst, met respect voor het verleden.

 

Bij alles wat we doen, streven we naar de hoogste kwaliteit. Al meer dan 115 jaar lang, toen alles begon met de visie om een revolutie in de installatietechniek te ontketenen. Met internationaal meer dan 4.700 medewerkers hebben we ons op de wereldmarkt ontwikkeld, maar zijn we een familiebedrijf met eigen waarden gebleven. Alleen zo kunnen we wereldwijd kwaliteit "Made in Germany" garanderen, en producten van het hoogste niveau leveren.

 

Het is voor ons essentieel om de installateur bij het dagelijks werk op de best mogelijke manier te ondersteunen. We stemmen grondstoffen, techniek en comfort op elkaar af. We investeren in kwaliteitsgarantie, onderzoek en ontwikkeling. Het resultaat is een systeem van meer dan 17.000 perfect op elkaar afgestemde producten, die snel en betrouwbaar hun weg naar de klant vinden. Bovendien nemen we onze verantwoordelijkheid als marktleider en delen we onze kennis met onze klanten over de hele wereld.

 

Want we zijn ervan overtuigd:

 

Kwaliteit is alles. Zonder kwaliteit is alles niets.