Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden

Merken

Stelrad

 

Stelrad behoort tot de absolute pioniers in Europa in het ontwikkelen van radiatoren. Al in 1960 rolden de eerste paneelradiatoren van de productielijn.

Vandaag is Stelrad het grootste Europese merk in de radiatorenmarkt. Deze toppositie danken ze aan de dagelijkse gedrevenheid van hun medewerkers om radiatoren te ontwerpen, te produceren en te vermarkten en dit conform de veeleisende verwachtingen van de hedendaagse Europese consument.

 

Bovendien maakt Stelrad dankzij de unieke ECO-technologie de meest energiezuinige radiatoren op de markt.

ECO-radiatoren VENTO-radiatoren Elektrische radiatoren

ECO-Radiatoren

 

Met de ECO-technologie – die Stelrad inmiddels toepast op zowel de standaard ECO als de decoratieve ECO radiatoren – geniet je met Stelrad dagelijks van een aangename warmte en optimaal comfort terwijl de energiefactuur en het milieu er wel bij varen.

 

Kies je voor een hybride warmtepomp dan is de Stelrad ECO een uitstekende keuze. Hierdoor kan je de aanvoertemperatuur terugbrengen tot in het bereik van 45-55°C. Het grote voordeel is niet alleen een besparing op je energiefactuur, maar bovendien behoud je, dankzij de tot 100% hogere stralingswarmte, het comfortgevoel.

 

Ontdek het gamma ECO-radiatoren >

VENTO-radiatoren

 

Kies je niet voor een hybride oplossing, maar integraal voor een warmtepomp, dan is de Stelrad VENTO het beste afgiftesysteem.

 

De aanvoertemperatuur wordt nu nog verder gereduceerd en komt in het bereik van 35-50°C. Omwille van de nog lagere aanvoertemperatuur zal je nog meer besparen op je energiefactuur. De geïntegreerde, modulaire en volautomatische ventilatoren in de VENTO zorgen voor een optimale warmteafgifte. Doordat de aanvoertemperatuur in het bereik van vloerverwarming zit is de VENTO hiermee perfect combineerbaar. Extra voordeel van de VENTO: deze kan in de zomer gebruikt worden om te verkoelen.

 

Ontdek het gamma Vento-radiatoren >

Elektrische radiatoren

 

De Stelrad Vertex E is de elektrische uitvoering van de verticale Vertex radiator. Hij is plaatsbesparend door zijn verticale vormgeving en heeft enkel een stopcontact nodig om snel een hoge warmteafgifte te bereiken. De Vertex E is ook beschikbaar als Vertex Plan E met een vlakke voorplaat.

 

Ook voor de badkamer heeft Stelrad elektrische radiatoren ter beschikking, de Dahlia E en de Dahlia E-VENTO.

 

Ontdek het gamma elektrische radiatoren >

Kracht

 

Sinds 2014 maakt Stelrad deel uit van de Stelrad Radiator Group (SRG). SRG is met maar liefst 5,9 miljoen verkochte radiatoren (2017) en een marktaandeel van ongeveer 20% de enige Europese fabrikant die zich 100% toelegt op de ontwikkeling, productie en het commercialiseren van radiatoren. De verankering in deze Europese groep geeft ons de vereiste fundamenten en kracht om onze Europese positie te bestendigen en verder te versterken.

 

Design én functionaliteit


De plaatstaalradiator vormt nog steeds de ruggengraat van het assortiment van Stelrad. Daarnaast ontwikkelden de designers van Stelrad prachtige verticale & decoratieve radiatoren. Bovendien heeft Stelrad, in plaats van één of enkele standaardkleuren, nu vrijwel alle RAL-kleuren beschikbaar en dit voor alle radiatoren.

 

Duurzame, groene warmte = kostbaar


Warmte is een kostbaar gegeven. Zonder warmte is er geen comfort of gezelligheid. Maar met warmte moet ook zorgzaam omgesprongen worden. Al jarenlang levert Stelrad grote inspanningen om de warmte-efficiëntie van de radiatoren te maximaliseren. Deze ontwikkelingen leverden al prachtige resultaten op.

Image
Stelrad Vertex E-plan