Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden

Life is Waterful.

 

Als onderdeel van de internationaal opererende Hansgrohe Groep is hansgrohe het premiummerk voor de uitrusting van de volledige badkamer: douchesystemen, kranen, meubels, spiegels, wastafels, WC’s, ledigingen, accessoires. Ook biedt hansgrohe kranen en spoeltafels aan voor de keuken.

 

Hansgrohe is sinds 1901 één van de leiders op het gebied van innovatie in de branche. De rijke inventiviteit wordt geïllustreerd door bekroond design, talloze patenten en boeiende technologieën voor de toekomst.

 

Water is life – and quality of life. En daarnaast ook een uiterst kostbaar goed. Daarom zet de Hansgrohe Group voortdurend stappen om duurzaamheid te maximaliseren en water te besparen zonder afbreuk te doen aan de douche-ervaring.

 

Nieuwigheden

 

Bij hansgrohe bieden wij duurzame totaaloplossingen die de badkamerdromen van uw klanten waarmaken.  Ontdek hier de nieuwste technologieën en producten gaande van lavabo’s, meubels, mengkranen en douches met bijpassende spiegels, toiletten en accessoires.

 

Meer info

Bespaarcalculator Opleidingen / e-learning Projectadvies

Bespaarcalculator

 

De innovatieve besparingstechnologieën EcoSmart en CoolStart zorgen ervoor dat jouw klanten water en energie besparen zonder comfortverlies.

 

De EcoSmart-mengkranen en -douches lonen ook zeker de moeite in projectbouw.

 

Bereken hier jouw besparing

Opleidingen / e-learning

 

Hansgrohe ondersteunt u met een omvangrijk en veelzijdig opleidingsaanbod.

De eLearnings ondersteunen u met input voor het gesprek met uw klant, of bij praktische vragen over de sanitairtechniek.  Hier hebt u toegang tot alle eLearnings en kunt u de gewenste cursus gewoon online aanklikken.

 

Tijdens de opleidingen in de Aquademie van Hansgrohe krijgt u veel waardevolle tips om uw dagelijkse werk succesvoller en efficiënter uit te voeren.​​​  Waar moet bij de vakkundige inbouw van een iBox universal 2 inbouwlichaam eigenlijk op gelet worden? Hoe kan het onderhoud van grotere sanitaire installaties efficiënter worden uitgevoerd? Welke trucs helpen u bij het opsporen van fouten?

 

Meer info

Project advies

 

Wij staan klaar om architecten, badkamerplanners en projectleiders uitgebreid te ondersteunen. Of het nu gaat om het krijgen van assistentie van een Hansgrohe projectadviseur, vragen over specifieke projecten, informatie over internationale normen, kwaliteitszegels of certificaten, of hulp bij offerteaanvragen binnen de sanitairbranche, wij zijn hier om te helpen!

 

Projectadvies aanvragen