Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden

GROHE Professional is ontstaan als antwoord op de hedendaagse behoeften van de experts in de sanitairwereld.

 

Installateurs en projectontwikkelaars staan centraal in de inspanningen van GROHE en vereisen de nieuwste state-of-the-art professionele oplossingen bij het ontwerpen en het leveren van een nieuwe badkamer of keuken aan hun eindgebruikers.

 

Een gedifferentieerd portfolio met specifieke productlijnen, op maat gemaakte verpakkingen en sku’s voor klassieke distributie via groothandel, waarbij producten met Professional logo niet door GROHE verkocht worden aan DIY & eCommerce, en waarbij de zichtbare USP's op verpakkingen ontworpen om het werk van de installateurs te vergemakkelijken.

Installatievideo's

Installeer GROHE Professional producten snel en eenvoudig met handige installatievideo’s. Of doe inspiratie op over de laatste trends.

 

Een trainingsaanbod voor jou geselecteerd? Meld je aan voor het GROHE Training companion programma.

 

Tips op GROHE X

Duurzame opleidingen

Gezien het tekort aan geschoolde installateurs in de sanitairbranche, is een aantrekkelijk opleidingsprogramma belangrijker dan ooit.

 

Daarom biedt GROHE GIVE duurzame opleidingen voor de installateurs van morgen.

 

Alles over GROHE GIVE

Loyaliteitsprogramma

Professionele installateurs kunnen lid worden van GROHE +, ons loyaliteitsprogramma voor professionals.

 

Spaar bonuspunten, volg trainingen en heb alle productinformatie bij de hand dankzij de handige GROHE+ app.

 

Alles over GROHE +

Productaanbod

Vind alles in onze online catalogus.

 

Complete badkameroplossingen en keukenkranen. Elk GROHE product is gebaseerd op de merkwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid.

 

Catalogus
Image
Grohe Brand

GROHE

 

GROHE is een wereldwijd toonaangevend merk voor complete badkameroplossingen en keukenkranen. Om "Pure Freude an Wasser" te bieden, is elk GROHE product gebaseerd op de merkwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid.

 

Bekende hoogtepunten zoals GROHE Eurosmart, de GROHE thermostaatserie of de GROHE COLORS collectie en baanbrekende innovaties zoals het GROHE Blue watersysteem en het inbouwsysteem GROHE Rapido SmartBox onderstrepen de diepgaande expertise van het merk.

 

Gericht op de behoeften van de klant creëert GROHE intelligente, levensverbeterende en duurzame productoplossingen die relevante toegevoegde waarde bieden - en het "Made in Germany" kwaliteitszegel dragen: R&D en design zijn stevig verankerd als een geïntegreerd proces in Duitsland.

 

GROHE neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid zeer serieus en richt zich op een grondstof besparende waardeketen. Sinds april 2020 produceert GROHE wereldwijd CO2-neutraal*.

 

Alleen al in de afgelopen tien jaar hebben meer dan 490 design- en innovatieprijzen en verschillende duurzaamheidsprijzen het succes van GROHE bevestigd.

 

*inclusief CO2-compensatieprojecten, meer op green.grohe.com