Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden

DELABIE is een Frans familiebedrijf dat werd opgericht in 1928. Vandaag is het bedrijf Europees leider in kranen en sanitair toebehoren voor publieke ruimten. Meer dan 2.000 referenties worden uitgevoerd naar meer dan 90 landen wereldwijd.

 

In de utiliteitsbouw worden andere eisen gesteld dan in de woningbouw, en daarop biedt DELABIE een antwoord. In publieke gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen, horeca en luchthavens spelen er naast design en prijs meer aspecten mee. Denk maar aan duurzaamheid, waterbesparing, vandaalbestendigheid en hygiëne. DELABIE biedt een uitzonderlijk assortiment producten en oplossingen die beantwoorden aan deze eisen. Naast kranen voor publieke ruimten en zorginstellingen, specialiseert het bedrijf zich ook in producten die de toegankelijkheid en autonomie bevorderen, RVS sanitaire toestellen en specifieke kranen zoals nooddouches en kranen voor grootkeukens.

Zelfsluitende kranen RVS en Nylon steungrepen Grootkeukenmengkranen RVS sanitaire toestellen

Mechanische en elektronische
zelfsluitende kranen

 

Het waterverbruik in utiliteiten is al jaren een belang­­rijk aandachtspunt. De kostprijs van water neemt alsmaar toe en er is uiteraard ook de verant­­woordelijkheid voor het milieu die niet kan worden genegeerd.

 

Daarom is er behoefte aan water -en energiebesparende producten. Zoals bijvoorbeeld de mechanische en elektronische zelfsluitende kranen van DELABIE. Een mechanische zelf­sluitende kraan sluit automatisch na een vooraf ingestelde tijd van 7 seconden om water­verspilling te vermijden tijdens het inzepen van de handen. Sensor­kranen worden alleen geactiveerd bij detectie van de handen en uit­geschakeld wanneer de sensor niets meer detecteert. Met de DELABIE-kranen kan een waterbesparing tot wel 90 procent gerealiseerd worden.

 

Ontdek het gamma

RVS en Nylon steungrepen

 

De grepen in RVS 304 van DELABIE zijn ideaal voor gebruik in elk type publieke ruimte. Roestvast staal is immers bacteriostatisch, duurzaam en onbreekbaar. Het oppervlak blijft glanzend, hard en glad waardoor bacteriën er zich minder snel kunnen aan vasthechten. RVS leent zich uitstekend voor omgevingen waar strenge hygiëne-eisen gelden (ziekenhuizen, woonzorgcentra, scholen, grootkeukens, …).

 

De Nylon-grepen zijn uiterst geschikt voor zorginstellingen, rusthuizen en omgevingen gewijd aan patiënten met verzwakt immuunsysteem, die kwetsbaarder en bijzonder vatbaar voor besmettingen zijn. Het oppervlak is homogeen en poriënvrij voor een goede hygiëne en een gemakkelijk onderhoud.

 

Ontdek het gamma 

Grootkeukenmengkranen

 

DELABIE biedt een gamma grootkeukenmengkranen voor professioneel intensief gebruik. Ze worden zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen zware belasting en zijn uitgerust met onfeilbare mechanismen, vervaardigd uit roest- en kalkwerende materialen. De mengkranen zijn eveneens functioneel en gemakkelijk te hanteren. De ergonomische grepen en functionele uitlopen garanderen een gebruikscomfort.

 

Ontdek het gamma

RVS sanitaire toestellen

 

Roestvast staal is een duurzaam en onbreekbaar materiaal. Het RVS 304, dat DELABIE gebruikt voor de vervaardiging van zijn producten, is 100% recycleerbaar en draagt bij tot een duurzame ontwikkeling en de bescherming van het leefmilieu. De sanitaire toestellen in RVS zijn bestand tegen zware lasten, zijn slijtvast, krasbestendig en bacteriostatisch. Bovendien is RVS niet enkel bestemd voor zware utiliteiten zoals gevangenissen, maar kan het ook gebruikt worden om de sanitaire ruimte van een restaurant, hotel of kantoor op te waarderen.

 

Ontdek het gamma

Tot 90% water besparen

Externe video URL

Het verbruik controleren en verspilling vermijden 

 

  • Automatische sluiting
  • Geen onnodig waterverbruik 
  • Optimale zelfsluiting
  • Optimaal debiet