Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden

Voortdurend in ontwikkeling

 

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie van systemen en hydraulische concepten voor centrale verwarming, watertechnologie en warmtesystemen.

Externe video URL

MADE IN CALEFFI, The HeArt of Creation

 

Caleffi streeft naar efficiënte, kwalitatieve technische oplossingen die voldoen aan strenge Europese normen. Constante investering in onderzoek en ontwikkeling, vernieuwing en kennis maken deel uit van het Caleffi-DNA. Met de bouw van het onderzoekscentrum Cuborosso spitst Caleffi zich verder toe naar een high performance productie, die ze van A tot Z volledig zelf beheerst.

 

Het doel van Caleffi is om duurzame installaties te ontwerpen, samen met de HVAC-branche, en daarbij ondersteuning te bieden van ontwerp tot oplevering. Voor een optimale prestatie van duurzame installaties is een aanpak nodig waarbij samenwerking met verschillende partijen cruciaal is.

  Wat kan Caleffi voor HVAC-professionals betekenen?

   

  • opleidingen
  • dynamische softwaresimulaties
  • BIM, toepassingsschema’s
  • instructievideo’s
  • apps
  • berekeningssoftware
  • ...
  Caleffi Schemes BIM portaal

  Vijf redenen om Caleffi Schemes te gebruiken

   

  • Veel oplossingen: Schematische diagrammen van systemen die eenvoudig te begrijpen zijn qua samenstelling en bedieningslogica; eenvoudig te maken, af te stellen, te kalibreren en/of te balanceren; eenvoudig te controleren en te beheren.
    
  • Eenvoudig en functioneel: Systeem diagrammen raadplegen, producten visualiseren die van elkaar verschillen maar gelijkaardige functies hebben, en meer te weten komen over de kenmerken en prestaties van alle Caleffi componenten.
    
  • Alle apparaten: Gebruik de schema's vanaf pc's, tablets en smartphones voor het ontwerpen en uitvoeren van werkzaamheden, het kalibreren van componenten, het testen van werkzaamheden, functionele controles en onderhoudswerkzaamheden.
    
  • Altijd bijgewerkt en webbased: Altijd actuele informatie over voorgestelde producten door integratie met de database op de website. Caleffi Schemes is een online software die met één klik beschikbaar is. Er is geen installatie of abonnement voor nodig.
    

  Gebruik Caleffi Schemes

  Welkom in het nieuwe tijdperk van BIM

   

  Het Caleffi BIM portaal bevat onze BIM-knowhow met Caleffi-gecertificeerde objecten, lokaal ontworpen met de informatie die nodig is om berekeningen en specificaties te maken.

   

  • Essentieel: Bestand met alleen de gegevens en parameters die essentieel zijn voor correcte BIM-interoperabiliteit zonder onnodige informatie.
    
  • Specifiek: Alleen BIM-inhoud! Families, projecten en RVT-sjablonen speciaal voor de MEP-sector, maar ook IFC- en BOL-formaat (voor Edificius van Acca Software).
    
  • Expertise: Meer dan zeven jaar ervaring en een team dat zich toelegt op het ondersteunen van ontwerpers en het creëren van hoogwaardige content.
    
  • Exclusief: Het enige portaal waar Caleffi-inhoud kan worden gevonden met technische specificaties die in realtime worden bijgewerkt.

   

  Alles over BIM

  Image
  Caleffi BIM
  Externe video URL

  The Caleffi Green

   

  Project "The Caleffi Green" werd gecreëerd om onszelf en anderen bewust te maken van de bijdrage die we kunnen leveren aan duurzaamheid. The Caleffi Green evolueert naar een toekomst waarin het voldoet aan de behoeften van komende generaties op het gebied van binnenklimaat, duurzaam comfort, energiebesparing en water- en gezondheidsbescherming.

   

  Lees meer