Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden

Ontgrendel het volledige potentieel voor je business met Bulex Pro

 

Bulex speelt in de Premier League als het op service en wooncomfort aankomt. Onze installateurs zijn onze sterkte. We ondersteunen je dan ook graag in je dagelijkse activiteiten.

 

Bij Bulex PRO krijg je toegang tot prijslijsten, technische documentatie, praktische tools en het laatste nieuws uit onze sector. Kortom, alle mogelijke informatie en ondersteuning die je professioneel leven makkelijker maken.

 

#relaxitsbulex

 

Opleidingen

 

Wil je je kennis over de producten van Bulex bijschaven? Je kan steeds bij hun terecht voor gratis opleidingen over verschillende thema’s. Ontdek snel welke opleidingen je het meest aanspreken.

 

 

Alles over Bulex Academy

 

Installatievideo’s

 

Bulex streeft naar de overdracht van professionele kennis naar al zijn installateurs. In hun uitgebreide videosectie vind je een heleboel instructievideo’s die je theoretische en praktische knowhow versterken.

 

Verrijk je kennis

 

Offerte aanvragen

 

Hulp nodig bij het aanbieden van de juiste installatie voor een specifiek project? Bulex staat voor je klaar! Vraag eenvoudig offerte aan via daartoe voorziene aanvraagformulieren. Zij bezorgen je dan een prijsvoorstel op maat.

 

Vraag prijs aan

 

Loyaliteitsprogramma

 

Bulex wil je helpen om je bedrijf te laten groeien. Hun loyaliteitsprogramma biedt je aantrekkelijke voordelen en beloningen die nuttig zijn in je dagelijkse activiteiten, waardoor de samenwerking voor jou nog interessanter wordt.

 

Ontdek Bulex United
Warmtepompen & Airco Gasketels Boilers Regelingen & Thermostaten

Verwarming met milieuvriendelijke energie

 

Eenvoudig verwarmen én koelen? Dat kan met een warmtepomp, die de omgevingslucht als energiebron gebruikt. Door die hernieuwbare energie maximaal te benutten, bespaar je van in het begin. Natuurlijk is het ook een duurzame oplossing. Een warmtepomp is zowel geschikt voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. 

 

Ontdek het assortiment

Externe video URL

Condensatietechnologie op gas: een veelzijdige oplossing

 

Bij Bulex investeren ze in de nieuwste technologieën en kijken voortdurend waar er ruimte is voor verbetering. Daardoor halen hun condensatieketels altijd het hoogste rendement. Dat merk je meteen aan de energiefactuur én de CO2-uitstoot, die aanzienlijk dalen. Ontdek meer over de efficiënte werking van de Bulex verwarmingsketels en vind de ideale installatie voor verwarmings- en warmwaterbehoefte.

 

Ontdek het assortiment

Externe video URL

Oplossingen voor opslag van sanitair warm water

 

Voor elk project is er een ideale oplossing. En die vind je voor elke verwarmingsvraag in het gamma van Bulex. Om die belofte te blijven inlossen, verbeteren en vernieuwen ze het assortiment voortdurend. Hun boilers bieden je een ongeëvenaard comfort, zodat jij op elk moment kunt genieten van warm water en er minder water verloren gaat.

 

Ontdek het assortiment

Externe video URL

Verwarmen met een slimme regelaar

 

Slimme toestellen zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Ook bij Bulex zetten ze sterk in op connectiviteit en slimme thermostaten. Het optimaliseren van je energieverbruik en comfort was nog nooit zo eenvoudig.

 

Ontdek het assortiment

Externe video URL

Partner voor future-proof verwarmings- en koelsystemen

 

Bulex is al meer dan 90 jaar een toonaangevende speler in verwarming, sanitair en koeling met gebruiksvriendelijke toestellen die je moeiteloos in je woning laat installeren. Onze expertise zetten we in om onze klanten de beste service te geven.

 

Bij elke vraag of elk probleem kunnen we je snel verder helpen. Ons ruime aanbod producten en diensten biedt ongetwijfeld een oplossing voor jouw specifieke behoefte.

 

Bulex staat voor betrouwbaarheid, advies op maat en een uitstekende klantenservice.