Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden

Bosch is al meer dan 100 jaar actief in de verwarmingssector

 

Bosch Home Comfort streeft naar de perfecte oplossing voor je verwarming, met respect voor het milieu. Dit vertaalt zich in innoverende, kwalitatieve en eenvoudig te bedienen toestellen, gekenmerkt door uitgesproken verzorgd design. Kortom, Bosch creëert technologie voor het leven.

 

Bij Bosch proberen we het leven van de verwarmingsinstallateur steeds makkelijker te maken.
Hiervoor hebben we een heel aantal tools ontwikkeld.

Warmtepompen worden steeds belangrijker in de energie-omschakeling.

 

Voor wie al zijn hele leven gas- of stookolieketels plaatst is dit een hele aanpassing. Daarom hebben we bij Bosch heel wat tools ontwikkeld om jou het leven makkelijker te maken.

De warmtepomp-selectietool helpt je om op basis van de criteria en situatie van jouw klant de ideale warmtepomp én de juiste dimensionering te kiezen.

In onze systeemwijzers vind je per warmtepomp de belangrijkste kenmerken, technische gegevens, dwarsdoorsnedes, de installatie-voorwaarden en verschillende hydraulische schema’s.

Verder vind je bij onze voorbeeldoffertes ook perfect welke toebehoren en materiaal je nodig hebt om de installatie tot een goed einde te brengen.

EasyScan EasyPartner EasyService

Bespaar tijd met de Bosch EasyScan app

 

Met de Bosch EasyScan kan je eenvoudig wisselstukken opzoeken en de explosietekeningen van de toestellen raadplegen. Je vindt de wisselstukken terug via de zoekfunctie, of door simpelweg een foto te nemen van het wisselstuk (na demontage) of door de barcode op het etiket te scannen.

Registreer jouw installaties en spaar punten met de EasyPartner app

 

Een handige applicatie waarmee je eenvoudig QR-codes van geplaatste installaties scant en ze zo registreert in het Bosch Home Comfort Partner Program! Per installatie spaar je punten. Deze punten kan je dan omruilen in de partnershop.

Service bij de hand met de EasyService app

 

Met de Bosch EasyService zoek je eenvoudig alle foutcodes op & ontdek je hoe je ze kan verhelpen. Een must have voor elke installateur en verwarmingstechnieker! In Combinatie met de Smart Service Key van Bosch kan je zelfs de ketel en systeemgegevens uitlezen.

Het Bosch Partner Portal is dé hub voor installateurs waar alle informatie samen komt.

Blijf op de hoogte van salesacties, spaar punten door registratie van de door jou geplaatste toestellen én vind alle technische documentatie terug.

 

Vind jouw online oplossing

Bij Bosch zijn ze trots op hun uitstekende dienst na verkoop.

Met meer dan 100 techniekers die elke dag op de baan zijn in heel België, kunnen ze jou en jouw klanten uitstekende service verlenen.

Van inbedrijfstelling tot onderhoud kunnen de vakmensen jou als installateur wat ademruimte in je agenda geven.

 

Contacteer Bosch

Bosch e-Academy, opleidingen of webinars om jouw klanten nog sneller en efficiënter te helpen

Kennis leidt tot succes. Dankzij de Bosch eAcademy houd je jouw kennis over verwarmingstoestellen up to date. Bekijk het opleidingsaanbod en schrijf jezelf of je personeel snel in.

 

Bij Bosch Academy kan je training volgen van regelingen, over gasketels tot warmtepompen. Telkens aangepast op jouw expertiseniveau.

 

Ontdek E-Academy