Invented for life

Bosch is al meer dan 100 jaar actief in de verwarmingssector.

 

Het merk staat voor topkwaliteit en betrouwbaarheid. Invented for life is de leidraad voor alles wat ze doen. Ze investeren continu in onderzoek en ontwikkeling om producten te creëren die de levenskwaliteit verbeteren, die inspireren en tot de verbeelding spreken.

 

Bosch streeft naar perfecte verwarmingsoplossingen met respect voor de natuur. Dit resulteert in vernieuwende, kwalitatieve en eenvoudig te bedienen toestellen die gekenmerkt worden door een uitgesproken design. Kortom, Bosch creëert technologie voor het leven.

Wist je dat…?

 

Sinds 2018 is het unieke vakmanschap van Junkers verenigt met de revolutionaire benadering van Bosch. Wist je dat Junkers al sinds 1932 deel uitmaakt van de Bosch Groep?

 

 

Compleet gamma van verwarmingsoplossingen

 

Bosch biedt een compleet gamma van verwarmingsoplossingen: gascondensatieketels, warmtepompen, airconditioners, zonnepanelen, stookolieketels, badverwarmers op gas, elektrische warmwatertoestellen, …

Condensatieketels

 

Bosch heeft een uitgebreid aanbod aan condensatieketels: van wandketels tot vloerketels. Alle condensatieketels hebben een maximaal rendement en zijn dus de ideale oplossing voor een hoog verwarmings- en warmwatercomfort.

 

 

Warmtepompen
 

Hernieuwbare energie is de troef van de toekomst. Het Bosch-gamma bestaat zowel uit monobloc en split lucht-waterwarmtepompen als bodem-waterwarmtepompen. Daarnaast kan je ook kiezen voor een warmtepompboiler die je voorziet van lekker warm water.

Airconditioning

 

Verhoog je levenskwaliteit met de airconditioners van Bosch. Deze gebruiksvriendelijke toestellen zorgen voor verkoeling op warme dagen en zorgen voor warmte wanneer je dat wenst.

 

 

Solar oplossingen

 

Haal het maximum uit zonne-energie! Breid je verwarmingsinstallatie uit met thermische of fotovoltaïsche zonnepanelen of kies voor één van de compacte en comfortabele Solar oplossingen zoals een Stora WS boiler.

Condensatieketels

Brochure Bosch

download

Hernieuwbare energie

Brochure Bosch

download

Warm water

Brochure Bosch

download