Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden
Image
Axor

From personalities, for personalities

 

AXOR ontwikkelt, ontwerp en produceert kranen, douchesystemen, baden, wastafels en accessoires voor luxe badkamers en keukens tot in de perfectie. Op het hoogste esthetische en technologische niveau worden avant-gardistische, unieke stukken en collecties gecreëerd. Sommige daarvan worden tot op de dag van vandaag beschouwd als klassiekers op het gebied van badkamerdesign. Samen belichamen ze de uitspraak "Form Follows Perfection".

 

Met dit concept worden al meer dan 30 jaar toonaangevende designproducten ontwikkeld met wereldberoemde designers, waaronder Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud en Patricia Urquiola. AXOR is een merk van de Hansgrohe Groep.

 

 

Nieuwigheden

 

Innovaties van het hoogste niveau.

Ontdek hier de nieuwe designmengkranen, douches en complete badkamercollecties van AXOR, pionier in het ontwerpen en produceren van iconische objecten voor luxe badkamers.

 

Meer info 

Projectreferenties Individualisatie

Van inspiratie tot realisatie

 

AXOR biedt inspiratie en begeleiding aan vooraanstaande architecten en interieurontwerpers, deskundige planners, bouwprofessionals en liefhebbers van design, om exceptionele badkamers en keukens te realiseren.

 

Ontdek projecten gerealiseerd door Axor

Unieke badkamers met kleurrijke opties en persoonlijke details creëren 

 

Met een enorme keuze aan kleurenopties, de mogelijkheid tot productaanpassingen en de toevoeging van gepersonaliseerde opschriften, biedt AXOR een scala aan mogelijkheden voor het creëren van unieke badkamers.

 

Dit biedt architecten, interieurontwerpers en veeleisende klanten de mogelijkheid om hun creatieve visie te realiseren, speciale wensen te vervullen en hun persoonlijkheid uit te drukken.

 

Alles over individualisatie

Image
Axor 3