Image
Verleng het zwemseizoen met deze handige tip
Duurzaam (ver)bouwen

Zo verwarm je je zwembad zelfs op de koudste dagen.

Ontdek de zwembadwarmtepomp Climapool

Heb jij jezelf afgelopen zomers getrakteerd op een zwembad in je eigen tuin? Zin om de zomerpret verder te zetten op koude dagen? Lees dan zeker verder.

20 December 2021

Als je zelf een zwembad in je tuin hebt kan je het beamen, het is heerlijk vertoeven aan de Costa Pelouse. Je zwemt lekker in je eigen privé omgeving, moet niet met Duitse toeristen vechten om een ligstoel en je kan drankjes halen wanneer je wil. Wat wil een mens nog meer? Én, misschien heb je intussen wel een gewoonte gemaakt van een dagelijkse duik en wil je die goede gewoonte zo lang mogelijk rekken. Maar tenzij je helemaal into ijsberen bent, zal je je zwembad moeten verwarmen om ook op een koude dag een duik te kunnen nemen.

 

Zwembadwarmtepomp

 

Je zwembad op een duurzame manier verwarmen, zélfs in de winter, ja dat kan. Want ook zonder dat de zon schijnt zit de lucht vol energie. Met een warmtepomp, speciaal gemaakt voor zwembaden, kan je de energie uit de lucht omzetten in warmte. Deze manier om je zwembad te verwarmen is duurzaam én bovendien nog energiezuinig ook. In vergelijking met andere verwarmingsmethoden is een warmtepomp tot 90% zuiniger in de energiekosten. Zelfs wanneer de temperatuur buiten daalt tot -10°C, kan je nog van een aangenaam zwembad genieten.

De Aqua-Silence zwembadwarmtepompen van Climapool zijn de meest innovatieve ter wereld. Ze werden zorgvuldig ontwikkeld met innovatieve technologieën en onderdelen. Het resultaat is een echte krachtpatser met een fluisterstille werking en lange levensduur.

 

Ook aan het design werd gedacht. De warmtepompen van Climapool zijn prachtig ontworpen en wil je niet wegstoppen achter een hoekje.

Benieuwd welke warmtepomp jouw zwembad binnenkort zal verwarmen? Maak een afspraak met een expert in één van onze toonzalen. Wij adviseren je graag om het juiste model te kiezen.

 

Meer weten over deze zwembadwarmtepompen? Je vindt alle info op de website van Climacon.