Image
Powder-rain
Badkamers

Zacht, aangenaam en stil: douchen in een cocon

Ontdek PowderRain van hansgrohe

Hou jij ook zo van ‘cocooning’, jezelf terugtrekken in huiselijk geluk? Dan ben je ongetwijfeld fan van het idee om thuis een privéspa te hebben. Met duizenden microfijne druppeltjes omhult de nieuwe straalsoort PowderRain van hansgrohe je in een zinnenprikkelende cocon. In het nieuwe toevluchtsoord waar jij je kan terugtrekken, dromen en volledig ontspannen is alles zacht en stil.

7 april 2021

PowderRain: ontspannend zacht, dankzij microfijne druppels

 

De nieuwe microdruppels voelen heerlijk aan op je huid. Ze roepen de aangenaamste gevoelens op wanneer water door hansgrohe douches stroomt. Deze fijne straal bezorgt je niet alleen een unieke ervaring. De watervoering is bovendien zo uitgekiend dat het bij het douchen nauwelijks spat.

 

Zalige ‘cocooning’ onder de douche en fluisterzacht douchen

 

De cocon van water werd ontwikkeld om je vol genot te kunnen afzonderen. Opdat jij je omsluierd en geborgen voelt en douchen jouw eigen wellness-plezier wordt. De zachte straal zorgt voor een fantastisch gevoel van het water op je hele huid. Duizenden microdruppels bezorgen je douchegenot voor al jouw zintuigen. Alsof je in een zachte regenbui in het regenwoud staat. Het water wordt in de douchekop veelvuldig opgesplitst en komt extra zacht uit de sproeier. De experts in het hansgrohe soundlaboratorium zijn erin geslaagd om de douchegeluiden aanzienlijk terug te dringen: tot een fluistertoon. Zo kan jij je bij de dagelijkse lichaamsverzorging volledig afzonderen.

 

Minidruppels, maximaal resultaat en bovendien weinig spatten

 

PowderRain is zacht EN effectief. De vele, vele druppels spoelen douchegel en shampoo grondig af en uit. Bovendien spat de nieuwe microstraal enorm weinig (tot 40%). Voor jou betekent dat: minder kalkvlekken en minder poetsen. Dat is in elke badkamer handig, en zeker bij open douches.

 

PowderRain in handdouches, douchesets en douchesystemen

 

Al met minimale wijzigingen kan jij in jouw douche genieten van PowderRain. Als je je badkamer helemaal opnieuw wil inrichten, bieden wij de volledige oplossing.

 

  • De nieuwe microdruppels komen uit de driestralige handdouche Raindance Select S 120 3jet PowderRain. De twee overige straalsoorten heten "Rain" (volle straal) en "Whirl" (massagestraal). Met de Select-knop kan je hier gemakkelijk tussen omschakelen. De nieuwe handdouche draai je gewoon op je doucheslang. Ook de installatie van een bijbehorende douchestang levert geen problemen: doucheset Raindance Select S 120 3jet PowderRain.
  • Wil jij dat de microstralen je hele lichaam omhullen? Laat dan PowderRain van boven uit de hoofddouche Raindance S 240 1jet PowderRain komen.
  • De in alle opzichten verwennende combinatie van hoofddouche, handdouche (beide met PowderRain) plus thermostaat: Showerpipe Raindance Select S 240 1jet PowderRain.

 

Techniek kan zo aangenaam zijn

 

Om je goed te voelen, stuurt hansgrohe de waterstralen in volledig nieuwe richtingen. PowderRain vindt namelijk zijn oorsprong in een innovatieve technologie. De afzonderlijke PowderRain-sproeiers bezitten zes fijne openingen (in plaats van maar één), die de straal in microdruppels opdelen. Daarom is deze straal zoveel fijner dan gewone douchestralen. Je voelt het water vederlicht op jouw huid terechtkomen.