Image
Toonzaal Hasselt
STG-nieuws

STG toonzaal Hasselt verwelkomt tegelspecialisten

Nieuw! In onze toonzaal te Hasselt kies je nu ook makkelijk de tegels voor je badkamer.

 

Maak nu een afspraak

29 juni 2022

Onze toonzaal in Hasselt kreeg eerder dit jaar een hele make-over

 

De oude opstellingen werden verwijderd en nieuwe inspirerende badkamers kregen er hun plaats. Die mooie badkamer die je op Pinterest zag? Die vind je nu terug in deze toonzaal. Via thema-eilanden stellen we je onze stijlen voor die inspelen op de laatste trends, tot in de puntjes afgewerkt met kwalitatief sanitair én de matching tegel. En dat is nieuw. Deze STG toonzaal is de allereerste waar we de handen in elkaar hebben geslagen met échte tegelspecialisten. Hierdoor kunnen we je naast jouw ideale sanitairproducten ook direct bijpassende tegels laten zien.

 

Een badkamer in jouw stijl kiezen wordt een heel stuk makkelijker. Plan je een afspraak met een sanitairexpert, dan kan je nu ook ineens een afspraak inplannen bij onze in-house tegelspecialist.

Mix & match

Image
Natalie

Tegels en sanitair direct naast elkaar zien

 

Natalie matcht al 29 jaar mensen met tegels en sinds enkele maanden heeft ze haar nieuwe stek gevonden in de STG toonzaal in Hasselt. ‘Door gerichte vragen te stellen gaan we op zoek naar de persoonlijke stijl van de klant maar de meeste mensen weten al goed wat ze willen nog voor ze bij ons komen. Dat maakt het voor ons ook leuk om hun ideale interieurplaatje in te vullen met de bijpassende tegels.’ In deze toonzaal kunnen de stalen van verschillende materialen en tegels makkelijk naast elkaar gelegd worden. ‘De klant krijgt zo heel een goed beeld van het eindresultaat. En wanneer mensen overstromen van enthousiasme weet ik dat ze hùn tegel gevonden hebben. Ze zijn dan gewoon heel gelukkig en daar halen we veel voldoening uit.’

 

 

Maak nu een afspraak

Externe video URL

Kijk alvast eens binnen in onze nieuwe toonzaal.