Image
Wall Concept 210 wit mat transparant
Badkamers

Het zit ‘m in de details

Ontdek de Wall Concept SERIES 210 van Aquaconcept

De wand van jouw inloopdouche blijft niet zomaar recht staan. Je hebt steeds een profiel achteraan tegen de muur nodig en een extra versteviging, anders zou je wand niet stevig blijven staan. Door de juiste keuze te maken in model, laat je jouw douche nog meer in jouw persoonlijke stijl passen. Wij stellen je drie opties voor om jouw inloopdouche uniek te maken.

18 januari 2022

De wand van jouw inloopdouche blijft niet zomaar recht staan. Je hebt steeds een profiel achteraan tegen de muur nodig en een extra versteviging, anders zou je wand niet stevig blijven staan. Door de juiste keuze te maken in model, laat je jouw douche nog meer in jouw persoonlijke stijl passen.

Image
Wall Concept 210 zwart mat transparant

Standaard

 

De standaard inloopdouche heeft een extra versteviging, een traverse, boven de ingang van je inloopdouche. De traverse verbindt de hoek van je douche met de muur en zorgt zo voor extra stevigheid. Ze bestaan in heel wat vormen en maten. Hierdoor past deze optie in zowat elke badkamer.

 

Heb je een schuine muur aan de overzijde of een raam, dan kan je de standaard traverse niet plaatsen. In dat geval heb je de perfecte oplossing met een vrijstaande wand of wand die vastzit aan het plafond.

 

 

Douche: Aquaconcept Wall Concept SERIE 210

Top-keuze

Open maar toch gesloten

 

Een open gevoel maar toch de illusie van een meer afgesloten ruimte? Door een stang die de douchewand met het plafond verbindt heb je het gevoel van een afgebakende douchezone.

 

Douchewand: Aquaconcept Wall Concept SERIE 210 TOP

Image
Finn Showerpipe mat zwart

Minimalistisch

 

Ben je op zoek naar een minimalistische look? Een douchewand met een kleiner, subtiel profiel oogt hypermodern. Je douchewand lijkt wel los in de ruimte te staan. Omdat er geen traverse is vooraan de douche, heb je nog meer dat open gevoel in je badkamer. Voor extra stevigheid wordt gebruik gemaakt van een iets dikker glas dan bij de klassieke douchewand.

 

Douchewand: Aquaconcept Wall Concept SERIE 210 FREE

 

 

Op en top persoonlijk

 

Wist je dat je jouw toekomstige douchewand nog meer kan personaliseren? De tijd van de klassieke melk-glas zone bij douchewanden is voorbij. De douchewanden van Aquaconcept kunnen van een print voorzien worden. Je kan kiezen uit wel 18 prints zodat je douche helemaal in jouw persoonlijke stijl past.

 

Persoonlijk kennis maken met jouw toekomstige douche?

 

Maak een afspraak in een STG toonzaal, onze adviseurs helpen je graag de juiste keuze te maken.