Image
Bezoek onze toonzaal digitaal
STG-nieuws

Haal onze toonzaal tot bij je thuis.

Vraag nu een toonzaal bezoek aan bij onze adviseurs.

We zijn blij je opnieuw te mogen ontvangen in onze toonzaal. Een afspraak maken blijft wel noodzakelijk. Hierbij kan je kiezen of je fysiek naar onze toonzaal wenst te komen, of toch liever in je veilige thuisomgeving virtueel wordt rondgeleid in onze toonzaal. Aan jou de keuze. Hou er wel rekening mee dat bij een fysiek bezoek je met maximum 2 personen uit hetzelfde huisgezin mag langskomen.

7 April 2021

TIP!

Je kan eventueel het fysieke bezoek combineren met een virtueel toonzaalbezoek. Zo kan ook jouw installateur, projectbegeleider, vrienden of familie samen met jou het bezoek volgen.

 

Een virtuele afspraak. Hoe werkt het? Op weg naar jouw unieke badkamer in 4 stappen.

 1. Afspraak maken Jij vertelt ons via het formulier meer over jouw project of vraag. Op 5 minuten is je afspraak gemaakt.
 2. Bevestiging Een adviseur zal je contacteren om je afspraak te bevestigen en stuurt je een link via e-mail.
 3. Virtuele afspraak Op basis van jouw keuzes in je aanvraag zal een adviseur je met een camera rondleiden in onze toonzaal.
 4. De puntjes op de ï De offerte en bijkomende info ontvang je in je mailbox samen met een bevestiging voor je vervolgafspraak.

Voordelen van een virtuele afspraak

 • Veilig en eenvoudig
  De software die we gebruiken is veilig en gemakkelijk in gebruik. Jij hoeft niets te downloaden. Wij sturen je een link die je op ieder toestel kan openen.
 • Ver weg maar toch dichtbij
  Je hoeft geen verplaatsing te maken naar onze toonzaal. Bovendien kan je iemand uitnodigen om de virtuele afspraak bij te wonen, je installateur of architect bijvoorbeeld.
 • Nog meer op maat
  Onze toonzaaladviseurs kunnen je bezoek op voorhand beter voorbereiden en een rondleiding op maat van jouw badkamerstijl plannen.