Image
Bezoek onze toonzaal digitaal
STG-nieuws

Haal onze toonzaal tot bij je thuis.

Vraag nu een toonzaal bezoek aan bij onze adviseurs.

We zijn blij je opnieuw te mogen ontvangen in onze toonzaal. Een afspraak maken is niet verplicht maar we raden het wel sterk aan. Hierbij kan je kiezen of je fysiek naar onze toonzaal wenst te komen, of toch liever in je veilige thuisomgeving virtueel wordt rondgeleid. Ook je offerte bespreken is mogelijk met een virtuele afspraak.

7 april 2021

Een virtuele afspraak. Hoe werkt het? Op weg naar jouw unieke badkamer in 4 stappen.

 1. Afspraak maken Jij vertelt ons via het formulier meer over jouw project of vraag. Op 5 minuten is je afspraak gemaakt.
 2. Bevestiging Je ontvangt een bevestigingsmail met een link.
 3. Virtuele afspraak Op basis van jouw keuzes in je aanvraag zal een adviseur je met een camera rondleiden in onze toonzaal.
 4. De puntjes op de ï De offerte en bijkomende info ontvang je in je mailbox samen met een bevestiging voor je vervolgafspraak.

Voordelen van een virtuele afspraak

 • Veilig en eenvoudig
  De software die we gebruiken is veilig en gemakkelijk in gebruik. Jij hoeft niets te downloaden. Wij sturen je een link die je op ieder toestel kan openen.
 • Ver weg maar toch dichtbij
  Je hoeft geen verplaatsing te maken naar onze toonzaal. Bovendien kan je iemand uitnodigen om de virtuele afspraak bij te wonen, je installateur of architect bijvoorbeeld.
 • Nog meer op maat
  Onze toonzaaladviseurs kunnen je bezoek op voorhand beter voorbereiden en een rondleiding op maat van jouw badkamerstijl plannen.

 

Nu een afspraak maken