Image
Kermi Cada XS gunt je een mooi zwart douchescherm zonder financiële kater
Badkamers

Een douche met zwarte details, ook met minder budget.

Ontdek Cada XS van Kermi

Zwarte details zijn een echte trend in de badkamer en het lijkt erop dat dit blijvertje is. Want hoe je badkamer er ook uitziet, zwart oogt tijdloos, elegant en past in iedere stijl.

16 December 2021

1 douchescherm, veel mogelijkheden

 

Met een Cada XS douchescherm van Kermi geniet je elke dag van de combinatie van een tijdloos design met een superieure afwerking. En dit aan een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding! Bovendien kan je door de vele mogelijkheden naar hartenlust combineren. Zo is er altijd een Cada XS die in jouw badkamer past.

Deurtje open, deurtje toe en ontspannen maar!

Image
Kermi Cada XS pendeldeuren met zwart frame, ingebouwd in nis

Naast de looks, ook het gemak

 

Zelfs het openen en sluiten van de douche wordt puur genot door de ergonomisch vormgegeven grepen en het liftsysteem in de deur. Het liftsysteem heft de deur een klein stukje op voor makkelijk openen en een perfecte afsluiting om slijtage en lekken te voorkomen.

 

Ook het glas kan tegen een stootje dankzij het zeer stevige veiligheidsglas van de hoogste kwaliteit. En met de standaard CadaClean, een onderhoudsvriendelijke glasafwerking, blijft de glans van het glas lang bewaard.

Nog meer ontdekken?

 

Als absolute specialist heeft Kermi douchewanden tot in de perfectie ontwikkeld. Unieke modellen en uitvoeringen bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Bijzondere ontwerpen en een hoogwaardige kwaliteit; menselijk, betrouwbaar, authentiek en sterk in service. De douches van Kermi werden meermaals bekroond met internationale designprijzen. Met een douchescherm van Kermi maak je van jouw badkamer een bijzondere plek.

 

Ontdek nog meer Kermi douchewanden met een zwart soft afwerking uit het gamma, Dark Edition