Image
Met een elektrische kraan was je je handen 100% hygiënisch.
Badkamers

100% schone handen met een automatische kraan

Vandaag de dag komen we ontzettend veel in contact met allerlei virussen en bacteriën. Denk maar aan deurklinken, je smartphone, handen schudden… Allemaal dingen waarmee we dagelijks in contact komen. We weten dan ook allemaal dat handen wassen van cruciaal belang is, willen we onszelf beschermen tegen ziektes.

 

Vroeger kon je je haast niet indenken om een automatische kraan bij je thuis te hebben. Je zag ze enkel op openbare plaatsen, maar dat is nu verleden tijd.

19 april 2021

Er bestaan elektronische kranen met temperatuurregeling.

Steeds meer huishoudens kiezen voor automatische kranen. Dit heeft grotendeels te maken met het strakke design, maar ook met de talrijke voordelen dat deze kranen met zich meebrengen. Nieuwsgierig naar deze voordelen? Lees dan zeker verder.

 

Een optimale hygiëne

Je moet je kraan niet meer aanraken voor het aan- en uitzetten, wat ervoor zorgt dat ze hygiënischer zijn dan de gewone modellen. Op deze manier krijgen virussen en bacteriën dus geen kans meer om zich te verspreiden en heb jij minder poetswerk. Mooi meegenomen toch? 
 

 

Geen waterverspilling

Het water stroomt enkel en alleen wanneer jij het nodig hebt. Wanneer je met je handen voor de sensor komt, stroomt het water in de juiste hoeveelheid op een aangename temperatuur. Kranen die blijven openstaan? Niet met de  automatische modellen! Ideaal dus wanneer je kinderen hebt die wel eens vergeten de kraan te sluiten.

 

Gemakkelijk in gebruik

Het enige wat jij moet doen is je handen voor de sensor houden, zo simpel is het. 


Image
HansaStela Elektronische kraan Chroom

Ontwerpers van elektronische kranen gaan ook mee met de tijd.

Image
elektronische kraan

Bespaar geld op je water- en energiefactuur

Toch wel het belangrijkste voordeel voor vele huishoudens. Het gemiddelde rendement op de investering voor een automatische kraan is berekend op 30%. Hoe hoger de waterkosten, hoe groter het rendement. Hoe lager de waterkosten, hoe langer het duurt om de kosten terug te verdienen. De terugverdientijd is gemiddeld 3 tot 6 maanden.


 

Een design dat bij je past

Tegenwoordig zijn er heel uiteenlopende woonstijlen. Ook bij elektronische kranen kan je een model kiezen dat bij jouw interieur en binnen je budget past. Dankzij moderne technologie kan je elektronische kranen nu ook in heel wat trendy metaalkleuren zoals mat zwart vinden.

 

Benieuwd welke elektronische kraan in jouw gastentoilet of badkamer past? Maak een afspraak met een adviseur in een STG-showroom.