De keuze voor Paradigma is zonneklaar!

Image
zonneboiler

Paradigma, expert in zonneboilers

 

Thuiskomen doe je in een gezellig warm huis. Genieten van een lekker warm bad of een verfrissende douche garandeert een bruisende start of de ideale ontspanning na een vermoeiende dag. Om aan dit hedendaagse comfort te voldoen, is het belangrijk om over de juiste technieken te beschikken. Paradigma biedt voor elke levenstijl een totaalpakket aan en dit met zorg voor onze natuur.

 

Onafhankelijkheid dankzij de zon

 

Bekijk je het leven niet liever van de zonnige kant? Met een Paradigma zonnesysteem draag jij actief bij aan de bescherming van het klimaat. Bovendien wordt je energiefactuur niet langer beïnvloed door de toenemende energieprijzen. Tevens zal jij de waarde van jouw woning aanzienlijk zien stijgen. Daarenboven schijnt de zon gratis voor iedereen en gelukkig maar!

 

De kracht van eenvoud

 

Met haar AQUA systeem maakt Paradgma het zeer gemakkelijk om over te schakelen op zonnewarmte. Deze zonneboilersystemen leveren warmte voor alle huishoudelijk gebruik, d.w.z. voor je sanitair warm water (SWW) én voor de ondersteuning van de centrale verwarming.

Vakmanschap

 

Vandaag is Paradigma één van de toonaangevende leveranciers op het gebied van ecologische verwarmingstechnologie in Europa. De keuze voor Paradigma is zonneklaar!

 

 

"Ecologie dragen wij in ons hart & Technologie is onze passie.

Wij denken en werken in een ecologisch consequente manier, Ecoquent, en ontwikkelen zó onze producten. Deze filosofie maakt ons één van de meest innovatieve bedrijven in de thermische zonne-energie sector. Wij bieden zeer efficiënte en innovatieve oplossingen voor ecologisch verwarmen, warm water en proceswarmte."