Experts in verkoeling

Image
Koelen en verwarmen met 1 toestel

Innovatieve producten om het welzijn van hun gebruikers te verbeteren, daarvoor staat Midea.

 

In het assortiment vind je producten van hoge kwaliteit en vervaardigd met de hoogst mogelijke efficiëntie. Dat maakte Midea tot leiders op vlak van koeltechnologie, wereldwijd.

 

Midea ontwerpt, ontwikkelt en produceert alle apparatuur in eigen huis. Als eigenaar van een groot aantal toeleveranciers houdt Midea ook de productie van bijvoorbeeld compressoren, ventilatoren en andere componenten in eigen hand. Alle elementen zijn daardoor perfect op elkaar afgestemd. De veertig eigen laboratoria testen elk product uitvoerig op onder andere het effect op gezondheid en milieuvriendelijkheid.

 

Midea's succes hangt in de eerste plaats samen met de zeer hoge kwaliteitsnormen, maar ook om het uiterst aantrekkelijk ontwerp dat er voor zorgt dat de airconditioning in bijna elk project goed in het algemene beeld past. Midea Air Conditioning zet zich in voor de ontwikkeling van geavanceerde koeltechnologieën en biedt de consument een eerste klas kwaliteit.

 

Om de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen, kan je genieten van een topklasse aftersales met een zeer gespecialiseerd technisch team om elk incident op te lossen.