Merken

Kaldewei

Een uniek materiaal met 30 jaar garantie

Staal en glas – twee volstrekt authentieke, natuurlijke materialen, sinds mensenheugenis gewaardeerd en elk voor zich beschikkend over unieke materiaaleigenschappen.

 

Staal staat voor stevigheid, hoge belastbaarheid, robuustheid en vervormbaarheid. Glas is bijzonder resistent tegen chemische of thermische belasting en biedt een schitterende optiek. Robuust staal en resistent glas vormen in speciaal geëmailleerd Kaldewei staal een onlosmakelijke verbinding, waarin de afzonderlijke kwaliteiten van beide materialen een volmaakte symbiose aangaan.

Speciaal geëmailleerd staal van Kaldewei is uniek.

 

Kaldewei is de enige fabrikant wereldwijd die het recept van de emaillering zelf heeft ontwikkeld en het emaille in eigen smeltovens produceert. In het gehele traject van de gehele toegevoegde waardeketen – van emaillevervaardiging en staalvervorming tot en met de veredeling met speciaal geëmailleerd staal – kiest Kaldewei heel bewust voor productie op uitsluitend de vestigingslocatie in Ahlen, Duitsland. Vanuit Ahlen exporteert Kaldewei zijn hoogwaardige badoplossingen „made in Germany“ over de hele wereld. Met de ambitie van een pionier, die de grenzen voortdurend verder verschuift, om het goede nog beter te maken, heeft Kaldewei het speciale recept en het productieprocédé van speciaal geëmailleerd staal bijna een eeuw lang verder ontwikkeld, voortdurend verfijnd en consequent verbeterd. Geëmailleerd staal vormt een blijvende waarde, die men dagelijks ziet, ondergaat en steeds opnieuw apprecieert.

 

Geëmailleerde douchevlakken scheppen niet alleen individualiteit en elegantie in de badkamer. Zij staan tevens voor duurzame kwaliteit en volmaakte waardebestendigheid. Want dankzij de hoedanigheid van geëmailleerd plaatstaal zijn Kaldewei douches uitzonderlijk robuust en bijzonder hygiënisch tegelijk. Daarnaast waarborgen Kaldewei douchevlakken Duitse kwaliteit, die wereldwijd wordt gewaardeerd en toegepast.