Image
hansgrohe rebris chroom
Badkamers
Duurzaam (ver)bouwen

Je verbruik onder controle, ook in je badkamer.

Het was nog nooit zo belangrijk om zuinig en slim om te springen met water en energie. Als je op het punt staat om te (ver)bouwen, ga dan op zoek naar producten die je hierbij helpen. Een win-winsituatie, voor het milieu én je portemonnee!

27 oktober 2022

foto: hansgrohe Rebris wastafelkraan met EcoSmart technologie

Verantwoord waterplezier

 

Een snelle douche in plaats van een uitgebreid bad, water niet laten lopen tijdens het tandenpoetsen,… het zijn tips die we allemaal kennen om het water- en energieverbruik in de badkamer laag te houden. Maar het kan nog eenvoudiger. Installeer mengkranen en douches die uitgerust zijn met milieuvriendelijke technologieën en bespaar zonder dat je er zelf iets voor moet doen.

En daarvoor ben je bij hansgrohe aan het juiste adres. Sterker nog, de kranenspecialist mag gerust gezien worden als pionier op het vlak van waterbesparend innovaties.

 

Wat een verschil!

 

hansgrohe kranen en douches uitgerust met de EcoSmart-technologie zorgen voor een opmerkelijk lager waterverbruik per minuut, tot wel 40% minder dan traditionele producten. Ecosmart wastafelkranen verbruiken zo amper vijf liter water per minuut.

En geloof het of niet, maar het kan nog beter. Met EcoSmart+ wordt dat slechts vier liter per minuut, een besparing tot wel zestig procent. Duurzaam omgaan met water zonder in te boeten aan comfort: check!

Image
hansgrohe wastafelkraan Rebris met ecosmart-technologie zwart

foto: hansgrohe badkraan Rebris met EcoSmart-technologie en handdouche Vernis Blend

Image
hansgrohe badkraan Rebris en handdouche Pulsify

Slimmer warmwaterverbruik

 

Naast EcoSmart zijn de meeste kranen ook uitgerust met de zogenaamde Coolstart-technologie. Wanneer de greep van de kraan in de neutrale positie geopend wordt, zal er geen gemengd water maar koud water genomen worden. Extra energiezuinig dus!

 

Bereken je besparing


Benieuwd naar het effect van de hansgrohe EcoSmart-producten op jouw verbruik? Gebruik de watervoordeelcalculator en ontdekt hoeveel water, energie en geld je per jaar kan besparen.

 

Kan je niet wachten om te ontdekken welke kraan of douche in jouw badkamer past? Breng dan zeker een bezoekje aan één van onze toonzalen en maak er kennis met de water- en energiebesparende innovaties van onze partners.

 

Maak nu een afspraak

Hansgrohe watersavingscalculator