Bij STG zijt ge direct thuis!

 

Da’s echt. Je bent direct op je gemak met plezante collega’s in een familiale sfeer. ’s Morgens ben je snel op het werk en ’s avonds schuif je rap de voeten onder de tafel. En door de dag nog eens plezant werk doen, met een productengamma waarin je snel thuis bent. Dat allemaal in ons gloednieuwe en hypermoderne distributiecentrum in Herentals. Wat kan je nog meer wensen?

Awel…

 

Image
Bij STG zit ge op uw gemak

Logistieke vacatures

“Ik wil iedereen aanraden om te komen werken bij STG!"

Externe video URL

Maak kennis met je nieuwe job!

 

Sven De Witte, teamleader bij STG vertelt je graag hoe direct ge u hier thuis gaat voelen. Ontdek in dit filmpje jouw nieuwe job en laat je overtuigen!

Direct thuis, dat is...

… fier zijn op een gloednieuw distributiecentrum

Elke dag werken in één van de meeste moderne distributiecentra van België? Werken in een coole omgeving met alle nieuwste snufjes? Cheeeck!

… werken voor dé specialist in sanitair

We houden rekening met een goede balans tussen werk en privé en zorgen voor een correct loon met veel opleidingsmogelijkheden. Redenen genoeg om elke dag content te zijn!

… rap op ’t werk, maar ook rap thuis

Geniet van al die extra tijd met je gezin en je vrienden. Of gewoon van die lekkere pint na het werk, gezellig met de collega’s.

… terechtkomen in een warm familiebedrijf

De traditie van een warm nest, die laten we nooit los. De communicatielijnen zijn hier kort en we hebben graag dat je je gedacht zegt. Zo hoort dat in een familie.

Hoe direct zijt ge thuis?

Vul eerst een postcode in
Vul eerst een locatie in
Als ge ons niet gelooft ... ?

 

"Gestart als quality controller, maar mijn plek gevonden op de inbound afdeling."

 

Damian Rafalski is een man met het hart op de juiste plaats. Hij staat niet alleen klaar om zijn team op de inbound afdeling met eender welke taak te helpen, maar zette ook een inzamelingsactie voor Oekraïne op poten binnen STG. “Dat zoiets kan, maakt voor mij duidelijk dat er bij STG echt naar je geluisterd wordt.” 

 

Zo is Damian direct thuis

 

"We doen hier niet aan competitie, maar aan samenwerken."

 

Jesus Lucena kent het magazijn van STG op zijn duimpje. Met zijn reachtruck baant hij zich een weg door onze gangen, terwijl hij orders helpt klaarmaken. Kom je hem tegen, dan kan je rekenen op een vriendelijke lach want zonder komt hij niet naar het werk. “Er is niets fijner dan je goed voelen op je werk.”    

 

Zo is Jesus direct thuis

 

" ’s Nachts werken? Hier voel ik mij helemaal in mijn sas!"

 

Steven Van Den Bossche (48) is een echte nachtraaf. Na een leven in de horeca en als taxichauffeur kwam hij terecht in het team van STG. “Onze nachtploeg is echt top! En doordat ik ’s nachts werk, ben ik er ’s morgens en ’s avonds altijd voor mijn gezin. Dat is voor mij heel belangrijk.”

 

Zo is Steven direct thuis

 

“Work hard, play hard: da’s voor mij thuiskomen!”

 

Shaun Moons (38) werkt bij STG op de logistieke afdeling als Transportplanner, maar eigenlijk ook een beetje als duivel-doet-al. Iets wat helemaal past bij zijn levenswandel, die hem van professionele sportieve uitdagingen in het buitenland leidde tot zijn vaste stek bij STG: “Hier maakte ik een échte klik met de mensen en de familiale sfeer. En dan blijf je plakken, natuurlijk.”

 

Zo is Shaun direct thuis

 

“Hier ben ik thuisgekomen bij mijn tweede familie!”

 

Griffin Janssens (21) zocht een tijdje naar een goeie match met de juiste werkgever en vond die na een paar jaar zoeken bij STG in Herentals. “Het verschil zat ‘m in de collega’s”, zegt hij. “Ik voel me hier echt deel van de familie, waarbij iedereen er is voor mekaar om samen het werk gedaan te krijgen. En dat voelt echt als thuiskomen.”

 

Zo is Griffin direct thuis

 

"Ik ben graag mega-aanspreekbaar. Nieuwe mensen kunnen me alles vragen."

 

Bjorn Van Der Keelen is een van de anciens in STG. Hij startte als baliemedewerker maar groeide door tot teamleader integration. In die functie is hij degene die nieuwe medewerkers en stagiaires de eerste dagen op sleeptouw neemt. “De jonge garde komt eerst bij mij terecht. Vandaar mijn bijnaam de Decaan.” 

 

Zo is Bjorn direct thuis

 

“Toon je dat je je job goed doet, dan krijg je het nodige vertrouwen.”

 

Kim Vervloessem (43) kent de wereld van inbound als geen ander. Ze werkte al jaren op inbound afdelingen, en vervoegt sinds kort ook het team van STG als magazijnmedewerker op de inbound afdeling van ons distributiecentrum. En dat doet ze met veel plezier. “Ik voel me als enige vrouw in het team helemaal thuis. Ik moet niet onderdoen.”

 

Zo is Kim direct thuis

“Alle collega's zijn heel behulpzaam. Iedereen staat voor elkaar klaar”

Externe video URL

Maak kennis met je collega’s!

 

Geen goesting om te lezen? Oké, gelukkig hebben we ook een stukje gefilmd. Onze collega’s vertellen je maar al te graag hoe het is om hier te werken. Hoe waren zij hier direct thuis? Gewoon kijken!

“Een warme familiale omgeving in een sterk groeiend bedrijf. Daar gaan we voor!”

Maak kennis met je werkgever!

 

Paul Rombouts, algemeen directeur bij STG vertelt je graag hoe direct ge u hier thuis gaat voelen. Werk mee aan een mooi verhaal en ontdek waar we met ons bedrijf naartoe willen. Samen met jou!

Externe video URL

Geen logistieke ambities,

maar wel graag direct thuis zijn?

Ontdek al onze jobaanbiedingen.

Image
Distributiecentrum STG Herentals

Over STG

 

STG, dat staat voor Sanitair technische Groothandel. Een nieuwe naam voor drie familiebedrijven met een rijk Belgisch verleden. Je kende ons wellicht als Sax, Lambrechts of Schrauwen. Namen die al jaren synoniem staan voor service en kwaliteit.

 

Vanaf nu staan we bekend als STG, één grote en moderne groothandel in sanitair, verwarming en ventilatie. Onze klanten zijn hier direct thuis voor advies en inspiratie. Zo willen we aan alle verwachtingen voldoen. Help jij ons om ze te overtreffen?

 

Nog meer over ons