Image
Baden in licht in een kleine badkamer
Badkamers

Baden in licht: Kleine badkamer in gezellige grijstinten

Of hij nu groot of klein is, met grijstinten zit je altijd goed in je badkamer. Het is een veelzijdige kleur die gecombineerd kan worden met vrijwel alle tinten om zo je persoonlijke touch te geven aan je interieur.

4 januari 2023

Plaats de meubels langs de wanden en hou de ramen zo veel mogelijk vrij voor een maximale lichtinval. Kies voor een zwevend meubel en hangtoilet, door de vloer vrij te houden lijkt je badkamer groter. Heb je niet heel veel opbergruimte nodig? Dan is een enkele lavabo zonder onderkast de beste keuze. Omdat er geen zware onderkast is ziet je badkamer er lekker luchtig uit. Combineer de lavabo met een spiegelpaneel in plaats van een spiegelkast om het evenwicht te bewaren. Wist je trouwens dat de sifon tegenwoordig in dezelfde afwerkingen als het meeste kraanwerk gemaakt kan worden? Zo stem je je kranen en de sifon mooi op elkaar af.

 

Kleine badkamer met veel lcht

 

Foto's: Ideal Standard

Image
Baden in licht: kleine badkamer in grijstinten

Een bad blijft een hemelse manier om je te ontspannen. Een inbouwbad is een echte tijdloze klassieker in de badkamer. Je kan de badomkasting immers helemaal afstemmen op de rest van je interieur door te tegelen of af te werken met een acrylpaneel in bv. houtstructuur of betonlook. In deze badkamer lopen de tegels van de vloer door op de omkasting voor een speels effect. De bovenste helft van de muur is een lichter grijs dan de tegels, zo worden de muren optisch verhoogd. De badomkasting werd wat groter gemaakt dan nodig, handig om zeep en andere kleine spullen tijdens het baden op te zetten.

Plan van een kleine badkamer met bad, toilet, lavabo en  kolomkasten
Singular-banner-ideal-standard