Image
Een badkamer met houttinten en warme kleuren
Badkamers

Een warme oase van rust

Dat we allemaal meer nood hebben aan rust en momentjes om onszelf terug te trekken zien we in deze trend. Warme kleuren met de natuur als inspiratiebron en ronde vormen maken je badkamer rustig en zacht. Een ideale setting om te ontspannen.

5 januari 2023

In deze badkamer zijn aardse tinten alom aanwezig. Door gebruik van rustige, warme kleuren voelt de ruimte aan als een chique wellnessoase waar je wel de hele dag zou kunnen vertoeven. Waar voorheen alles strak en recht moest zijn vinden nu ronde vormen meer en meer hun weg naar de badkamer. Hier maakt een opbouwwaskom met afgeronde hoeken het meubel met warme mahoniehout afwerking net wat zachter en eleganter. Tegelijk zorgt de opbouwkom voor wat extra ruimte in de lade.

 

Warme badkamer met hout en natuurlijke kleuren

 

De grote inloopdouche met doorzichtige wand houdt de badkamer luchtig en geeft een open gevoel. Een regendouche maakt douchen een echte wellnesservaring. Vergeet hem niet te combineren met een handsproeier om je haar uit te spoelen. Ook hier werd gezocht naar harmonie door te combineren met een massief rond tafeltje. 

Grondplan van een badkamer met hout en warme tinten

 

Singular-banner-ideal-standard