Inspiratie

Vind je eigen stijl, laat je inspireren.

Country

Klassieke, goede smaak is nooit passé of uit de mode. Typisch voor een traditioneel interieur zijn houten lijsten, kaderdeuren, donker marmer of graniet, details in de afwerking en vintage elementen die deze authentieke look creëren. Deze interieurstijl geeft een nostalgisch gevoel en straalt de sfeer ‘feels like home’ uit.
In de landelijke woonstijl is ook de uitdrukking ‘puur natuur’ helemaal op zijn plaats. Basic materialen als hout, riet en linnen mogen helemaal zichzelf zijn. Ze hebben geen franje nodig, ze zijn gewoon mooi zoals ze zijn.

Een traditionele badkamer is overwegend wit, maar je kan perfect ook wat kleur brengen in een authentiek interieur. Natuurlijke, zachte kleuren zoals gedempte geel- en bruintinten als honing, oker en goud passen mooi in deze stijl. Ze geven warmte en combineren mooi met hout, taupe en messing. Wil je je landelijke badkamer combineren met een opvallende blikvanger? Dan kan je bijvoorbeeld je authentiek vrijstaand bad in een gewaagd kleurrijk jasje steken.

 

Image
Wall Concept 210 wit mat transparant

Het zit ‘m in de details

Ontdek de Wall Concept SERIES 210 van Aquaconcept

De wand van jouw inloopdouche blijft niet zomaar recht staan. Je hebt steeds een profiel achteraan tegen de muur nodig en...

18 januari 2022
Link naar nieuwsartikel Het zit ‘m in de details