Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden
Image
STG
Productnieuws

Voor elk werk het juiste bevestigingsmateriaal met ProOne

Als professionele installateur weet je hoe belangrijk het is om te werken met materialen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook het werk efficiënter maken. Met het uitgebreide gamma van ProOne vind je alles wat je nodig hebt om je projecten sneller en met hogere kwaliteit af te ronden.

 

Vereenvoudig je werk met ProOne producten!

10 april 2024

Prijs kwaliteit

de beste keuze

Schroeven die het verschil maken

 

ProOne biedt een breed scala aan schroeven, ideaal voor elke klus. Of je nu kiest voor de spaanplaatschroef met een cilinder- of platkop, of de robuustere RVS versies, je bent verzekerd van topkwaliteit die de efficiëntie op de werkplek verhoogt. Deze schroeven zijn beschikbaar in verschillende lengtes en diameters, perfect afgestemd op jouw specifieke behoeften​​.

 

Montage zonder zorgen met montageband en Fix inslagpin

 

ProOne's montagebanden, beschikbaar in zowel gegolfde als rechte versies, bieden een gemakkelijke en snelle oplossing voor het monteren van toevoer- en afvoerbuizen op diverse ondergronden​​. zo blijft de werf altijd proper en blijven de materialen zeker op hun plaats zitten. Handig als er nog andere werkzaamheden moeten gebeuren op de werf.

 

Bitsets voor elke taak

 

De bitsets van ProOne, beschikbaar in sets van 45 of 32 stuks, zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende klussen. Deze sets bevatten diverse bits die compatibel zijn met schroevendraaiers en schroefmachines waardoor ze een uitstekende grip en duurzaamheid bieden, wat het wisselen van bits snel en eenvoudig maakt​​.

Met ProOne kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en efficiëntie,

essentiële elementen voor elke professionele installateur.

 

Voor de meest actuele prijzen en om direct te bestellen, bezoek onze webshop op www.stg-pro.be.

Hier vind je ons volledige aanbod en de nieuwste voorraadinformatie, waardoor je altijd de beste deals vindt voor jouw volgende project.

 

 

 

 

 

Meer weten over ProOne?

 

Bezoek onze merkenpagina en ontdek hoe ProOne jouw installatieprojecten naar een hoger niveau kan tillen.

 

Alles over ProOne